Špinění a tmavé krvácení po silném krvácení

keda
19. dub 2017

Ahojky holky,

už nevím kde zjistit nějaké informace, loni jsem o jedno mimí přišla a proto mám strach, ale chodit k doktorovi skoro každý týden už mi příjde blbý. Připadám si jak pošuk.

Před 14 dny jsem z ničeho nic začala silně krvácet (15.tt), to trvalo cca 1 hodinu. Po příjezdu do nemocnice zjistili, že je vše v pořádku, hlavně miminko je v pořádku. Nikde nikdo nic špatného neviděli, pak jsem šla ke svému OG a ten mi řekl, že mám velmi nízko placentu a našel tam malý starý hematom a předepsal Ascorutin.

Můj dotaz zní, že od toho krvácení neustále špiním, někdy velmi silně a někdy skoro vůbec. Nevím jestli jít opět k doktorovi, když jsem tam byla minulý týden, nebo je to normální a nemám šílet a dál brát Ascorutin a Mg.

Děkuji

kvitko80
19. dub 2017

Normálně bych zavolala na gyndu a řekla bych to. Jde o tvé miminko a tady jde všechno stranou. Přeji ať je všechno v pořádku🍀

linee
19. dub 2017

@keda zavolej dr.a radeji jdi vickrat,nez-li pozde.Pokud jde o miminko,jde vse stranou.

gnozka
19. dub 2017

Určite bych zavolala . !!

miramare
20. dub 2017

Já prožívám totéž... Jsem v 14tt, před 14 dny jsem měla silné krvácení a 5 dní jsem strávila v nemocnici. Pak vše ok a od neděle se mi občas objevuje tmavé krvácení a špinění. Doktorka vidí na ultrazvuku vše v pořádku... Ach jo.... Beru jen Ascorutin 3x denně. Máte s tím ještě někdo nějaké zkušenosti?

kataada
20. dub 2017

Teď jsem 15+1 a taky jsem před čtrnácti dny skončila v nemocnici se silným krvácením. Potom bylo vše ok a teď se taky objevilo tmavé lehké krvácení a špinění také dle dr vše ok. Tak nevím. Beru taky ascorutin 3x2 a k tomu večer utrogestan. A nařízen klidový režim, což s 2,5 letým raubířem jde těžko, ale dodržuji.

absintka19
20. dub 2017

@kataada to bude "jen" hematom, take jsem kvuli nemu brala stejne leky.

absintka19
20. dub 2017

@miramare to bude "jen" hematom, take jsem kvuli nemu brala stejne leky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru