Špinění a bolest břicha v 15. tt. Máte zkušenost?

hanarej
6. čer 2022

Holky ahoj, hezký den. Nemáte někdo zkušenosti se špinením/krvácením v 15tt (2.trimestr) s tim, ze to tak proste je a tehotenstvi pokracovalo dal v poradku?
Jsem i po kontrole u dr, byla mi pichnuta injekce dicynone na zastavu krvaceni, mala je ale pry naprosto v poradku, placenta je jak ma byt a hematom nikde zadny. Špinění ale furt pokracuje, obcasna bolest jako na ms. Dalsi kontrola hned v patek. Samozrejme jako prvni co Vás napadne kdyz se tohle stane je zacinajici potrat. Jinak prvni trimestr uspesne za nama bez jakychkoliv komplikaci. A najednou v 15tt se vzbudim doslova v kaluzi 🙄

l01991
6. čer 2022

Já to tak měla ve 13tt,byla jsem i cca 3 dny v nemocnici a mám zdravého 6 leteho syna.Ale kdyby si mysleli že vám něco hrozí,nechají si vás v nemocnici. Držim palce ať je vše v pořádku 💗

eloana
6. čer 2022

ja u druheho spinila v 15tt - bylo to nizko posazenou placentou, ale to pises,ze nemas

fouskovi
6. čer 2022

@hanarej já bych radši jela do nemocnice dna pohotovost

hanarej
autor
6. čer 2022

@fouskovi dyt jsem psala ze dr me vysetril 😊 byla jsem vcera dopoledne na pohotovosti, jen to stale pokracuje, min ale pokracuje tak se chci zeptat na zkusenosti

hanarej
autor
6. čer 2022

@l01991 dekuji za uklidneni😊 taky se snazim doktorovi verit 😊

fouskovi
6. čer 2022

@hanarej tak když to pokračuje i po injekci tak bych radši prostě jela radši 100x zbytečně úplně to špinění není normální

l01991
6. čer 2022

@hanarej ale samozřejmě,pokud se ti cokoli nezda jeď na pohotovost,lepši 10x zbytečně než...

miia90
6. čer 2022

Já od 7tt do 11tt taky krvácela a špinila, odcházely ze mě i kousky jak při menstruaci. Byla jsem 2x v nemocnici a nakonec zjistili, že jsem potrácela dvojče. Kvůli vadě dělohy, nebylo zjištěno na začátku. Malá má teď 4 měsíce.

vikysek0987
6. čer 2022

@hanarej Špinila jsem v 10tt,úplně minimálně a byl to ZT

europa00
6. čer 2022

@hanarej ahoj jela bych také na pohotovost, možná něco přehlídly… bolest a krvácení není nikdy dobre znamení vždy existuje riziko potratu. Určitě nasadit progesteron vaginalne, opravdu zkontrolovat uložení placenty nejlépe dopplerem kvůli vcesnym cevqm které můžou vést přes čípek… nasadit ascorutin na zastavení krvácení.. proste přijít na příčinu normálně se v tehu nekrvqci ani nespini vždy to něco znamená, nějaký nesoulad nebo problém mělo by se na nej přijít a vyřešit nepodcenovala bych to.

crutela
7. čer 2022

Mně to začalo někdy ve 12tt kvuli placentě.

fouskovi
7. čer 2022

@hanarej chtěla jsem se zeptat jestli se to špinění už zklidnilo děkuji

tasimia
7. čer 2022

@hanarej ja jsem spinila až do porodu. Neboj se. Na rovinu kdybych nespinila, tak se asi bojím, ze je něco špatně. Uvidíš, bude to v pořádku. Držím 🍀

hanarej
autor
8. čer 2022

Zatim je vse v poradku😊👍

kamce
17. čer 2022

Ja jsem u dcery krvacela cele tehotenstvi - dneska uz ma 6 let. Minule tehu jsem na zacatku krvacela, pak to preslo a ve 21tt jsem rodila mrtve dite. To asi nelze skatulkovat, jak to dopadne, ja se divim, ze te s krvacenim pustili domu 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru