Často tu jsou témata vážná někdy i hádavá .... ale pojďme to odlehčit ...
Jaké sny Vás provází těhotenstvím ? Já osobně už mám pocit že mi hrabe 😂 dnes sem se snem povýšila od porodu a takových věcí do vyššího levelu - zdálo se mi že kojím - to by ještě šlo , ale já sem se vzbudila a chtěla sem jít odstříkat mlíko protože mě tak bolela prsa 😂, tak lezu z postele a pak říkám ty vole zalez dyť nekojíš 😂.
Pobavme se navzájem svým bláznostvím
😃😃😃 v těhotenství se mi kolikrát zdálo, jak rodím, třeba trojčata...furt prostě lezlo další a další dítě ven 🤣 jsem si připadala jak kočka
@versva 😂
@martaskaaa 😂 tak snad tohle mě nepotká
Mě se několikrát zdálo, že rodím...a vždy jsem rodila nějaké zvíře - kůzlátko, jehňátko. Vždy naprostý šok
Já každou noc rodím už tři měsíce, pokaždé trochu jinak, takže v den opravdového porodu mě už asi nic nepřekvapí😂 jsem prvorodička a mám z toho opravdu obavy, tak asi proto..🙂
Já teda párkrát ve snu rodila, ale co jsem těhotná, tak se mi to nezdá tak často jako předtím 😃 Buď se mi zdají samé horory, ve kterých furt před někým utíkám a nebo teda poslední cca dva týdny hlavně o sexu 🤔
Me se zdalo,ze jsem potratila,dost hnus. Dnes zase,ze me vzali jako fotomodelku na pletovou masku,hrozne to palilo,ale vysledek stal za to 😀😀😀
Ja na dnesek videla jak jsem na screeningu a nase mimo se nechtelo ukazat, porad na nas ukazovalo zadecek 😂 Zitra jdu na prvni screening, tak se asi nemuzu dockat 😍😇🙏🏽
Mně se několikrát zdálo, že jsem se o mimi nestarala a umřelo mi hlady apod. Jako takové sny fakt nechceš. 😖 Naštěstí jsem po porodu zjistila, že mimi hlady jen tak neumře, protože se o jídlo umí hlásit vééélmi hlasitě. 😝
Ja mam casto v tehotenstvich nocni mury,velmi zive a desive,kolikrat se budim s placem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jee, já dneska ve snu taky kojila, strikala jsem mliko po celý místnosti a smála se tomu😁