Dobry den,
prosim o zkusenosti.
Trpim na silny vodnaty vytok, mudr.mi predepsal cipky clotrimazol, beru 3 den. Vytok se zvysil, ale dnes rano jsem po utirani na papire mela malicky flicek krve, spise do cervena... Okamžitě jsem jela na pohotovost, kde mi nic nezjistili, cipek 3cm,hrdlo uzavrene, placenta v pohode, mimi v poradku...
Mam za sebou 1 ZT v 8 tt, mam strasny strach, ze se neco děje, je mozne, ze jsem se večer pri zavadeni cipku mohla napr.poranit a rano z toho byla krev? Cipky jsou tvrde, suche, me se hrozne blbe zavadi.
Mela jste, prosim, nekdo zkusenost s nejakou jednorázovou krvi a uz klid? Mala ma 704 gramu a je snad podle UTZ o 4 dny vetsi, zaciname 26tt
Jsem silena strachy, i kdyz bylo ve v poradku, mam strach... Dekuji!
Ja to mela v predchozim tehotenstvi, ale az ve 35/36 tt, taky clotrimazol, v tehu jsem ho brala nekolikrat a v pohode...
@deniss88 na zamlkle tehu uz je pozde, samozrejme se muze stat cokoliv, ale je to malo pravdepodobne. Ja mela zamlkle tehu 7tt, pak 4 roky nic a dalsi tehu jsem taky vysilovala uplne se vsim, spinila jsem nekdy kolem 10tt, nervy v kyblu, ze to zase nevyjde, doktor mi predepsal Utrogestan, spinit jsem prestala, porodila jsem spontanne 34tt a leze mi tu zdrava rocni holcicka 😉
@zuzita15 dekuju za odpověď, to me hrozne desi, ze by se to mohlo opakovat, ale hodne zenskych mi rikalo, ze v tomto tydnu se tohle uz nestava, je rozdíl mezi 8tt a 26tt... Od toho zaspineni se uz nic nestalo, mala normalne kope, ve čtvrtek jdu na tu kontrolu, tak at me ještě prohledne... Budu verit, ze to bylo tema cipkama. Dekuju moc 🌷
Může to bejt praskla cevka🙂
Dekuji vsem, snad to nic nebude. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, uklidnuje me, ze mala kope. Ta snad ye opravdu bude jednat jen o nejakou cevku
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Muze to byt z tech cipku, taky se mi to stalo v podobnem tt. Presla jsem na Jenamazol a ten byl v pohode. Taky jsem vysadila cukry a nasadila Hylak probiotika a bylo po vytoku.