Ahoj holky,
mám dotaz. Jsem vystrašená jak ratlík a to se celou dobu snažím přistupovat k těhotenství dost racionálně. Dnes ráno jsme se s přítelem milovali a nebyl to umíráček, ale ani žádná divočina, takový normální sex... Jenže najednou ze mě začala dost silně vytékat krev a a na záchodě to byla pohroma... prostě jako silná čerstvá menstruace... Mám teď hrůzu zda mohl partner nárazy způsobit třeba potrat ☹ přecejenom se říká, že nejsou dobré žádné ostřesy atd. Nevím zda mám teď plašit jet k lékařce nebo zda se to prostě stává praskne nějaká žilka a já mám zůstat doma a jen ležet a čekat až krvácení ustane, jelikož stále ze mě jde jasně červená krev... ☹
Omlouvám se jestli někoho jasným popisem pohorším, ale jsem z toho opravdu vyděšená ☹ Je to moje první miminko a přecejnom už je mi 31 let, tak nejsem úplně nejmladší maminka ☹
Děkuji moc za odpověď
Dominika
Spineni ok.Ale krev.Mazejte k doktoru.Pokud porad hodne krve,tak sanitku.Neni to sranda.Trebas prasknul hematom.Ale i tak sakris zenska ☹ ☹ ☹
Taky bych hned jela
Rozhodně bych hned jela na kontrolu, buď ke svému nebo na pohotovost.
Děkuji moc za zprávy, jedu tam... mám strašný strach ... ☹
Čerstvá krev bývá většinou nějaký hematom, taky jsem to měla. Mě začal krvácet v práci, taky jsem měla černé myšlenky. Dopadlo vše dobře, dostala jsem utrogestan, Ascorutin, hlavně klid na lůžku a za týden bylo po hematomu 😊😊, teď už jsem 32tt! Určitě vše bude dobré!!🍀
Vlozku a jet. V tehotenstvi cervena krv znamena vzdy hned jet na kontrolu. Drzim palce,at to nic neni.
Taky se mi to stalo, krvaceni po sexu v 22tt. Hodne me to vydesilo, tak jsem hned jela na pohotovost. Tam me zkontrolovali, vse bylo v poradku, jen mi naridili klidovy rezim. Za par tydnu se mi to stalo znovu, to uz jsem tolik nepanikarila, zavolala jsem svoji doktorce, ta mi jen rekla, abych prijela, kdyby krvaceni samo neprestalo.
Urcite bych jela k doktorovi, pravdepodobne to nic vazneho nebude, ale at mas jistotu.
Držím palce, ať je to v pořádku, ale věřím, že ano. To může být jen hematom nebo nízká placenta. To bude dobré!💜
Hned mazej k doktorovi. Držím palce.
Držím palce, snad to.nebude nic vaznyho... Dej pak vědět <3
Určitě bych hned jela, ale věřím že to bude žilka či hematom. Držím pěsti.
Hlavne at to dobre dopadne !!!!
Děkuji mnohokrát všem za zprávy a reakce a na můj vyděšený dotaz. Už jsem zpět a vše je OK 😍 lékařka říkala, že se to občas po sexu stane, jelikož je pochva neskutečně prokrvená a stačí prasknout nějaká žilka a je hned krve jako hrom... Takže mě uklidnila, že miminko i já jsme v naprostém pořádku a mám si dát tří denní půst od sexu, no tak si myslím, že tohle určitě vydržím 😀 😀 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já bych být tebou hned zavolala gynekologovi.