Ahoj,jsem zatím 12tt ale otázka se týká spíše Vás v druhém trimestru. Kdy Vám přestala ta šílená únava? Mám dvě děti a jsem po třetí těhotná a takhle unavená jsem nikdy .. NIKDY nebyla 😥😥 přejde to vůbec někdy? 😅
Jsem 20tt, druhé těhotenství, akční ani ne dvouletý syn a zatím únava nepřešla, bohužel...je toho pořád hodně co na práci 🙈
A to se máme ještě příští týden stěhovat no to jsem zvědavá jak tohle zvládnu 🙄😁😁
@karkulka1283 My za dva týdny 😂😂
Já to měla opačně, u prvních dvou těhotenství únava, padající víčka jen co jsem sedla na židli či gauč, prospané dny, kdy byl muž doma a mohl se postarat a teď u třetího úplně v pohodě. Trochu to přičítám tomu, že pravidelně doplňuju hořčík (forma malát energizuje a působí proti únavě). Přeju, ať to brzy přejde.
@karkulka1283 myslím, že cca 4 roky, pokud plánuješ i druhé tak počítej tak 8 let 😃😇 mě únava přešla v druhém trimestru, ted jsem na konci těhotenství 36 tt a cca od 33 tt jsem zase unavená...
@karkulka1283 : syn má 2,5let a dvojčata 5m. Celé těhotenství úplně k.o. , po 12tt jsem musela přestat kojit syna ( to bylo masakr výdej energie) , ale pak začla pálet žáha, dvojčata kopat a furt potřeba na WC v noci. Tak že pak spíš z nedostatku spánku...
Ještě tak 18 let a jsi z toho venku 👍
@karkulka1283 tak 18 let stopro :D.
Jsem ve 22tt a unevena jsem taky..Drive jsem tak unavena nebyla,ale pak nasraly okolnosti-muj uraz,par dni na to syn uraz-praskla ceska a tromboza ,takze musel byt hospitalizovany,vysel mi spatne 1. screening a do toho alergie-rýma,kychani,pálení a řezání v ocich-takze myslim,ze tohle na únavě ma svuj podíl..Ale unavena jsem sotva rano oci otevru..Musime doufat,ze bude lip..
@karkulka1283 také jsem po třetí tehotna a takhle unavená na začátku těhotenství jsem ani jednou nebyla. Vyšlo mi silene málo železa. Po nasazení léku se to ještě tak týden až dva rovnalo a teď už je mi mnohem lip.
@karkulka1283 Nechci tě strašit, ale mě to přešlo cca v půl roce věku dítěte.
@werinara já už dvě děti mám,tohle je moje třetí těhotenství 😁 a unavená jsem byla jen v prvním těhotenství trochu,ve druhém vůbec a teď úplně mazec 😁😁
U mne to teď při třetím těhotenství trvalo do 15tt, šílená únava. Vyšlo mi málo železa v krvi, nasadili mi Globifer a do 14 se to upravilo a už to nebylo tak hrozné. U prvních dvou tehu jsem ani nevěděla o nějakých obtížích a byla velmi aktivní až do porodu, zato toto třetí mi dalo fyzicky dost zabrat. Drž se a hodně odpočívej 🍀🍀
Tak hlásím že je to už o něco lepší,dokonce i nevolnosti v celku přestávají 😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@karkulka1283 Já byla taky unavená hned na začátku, pak mi z krve vyšlo málo železa a po nasazení prášků únava přešla ze dne na den! 🙂