Ahoj holky,
mám takovou choulostivou otázku. Jak jste na tom během těhotenství se sexem? Je nějaký čas kdy si dat pozor? Jsem teď 26tt a s přítelem máme sex každý den.
Tyjo, kazdy den. Neumim si to predstavit.😀😀 a myslim, ze ani manzel.😂
My jsme sexovali i několikrát denně a opravdu až do konce. Pokud není problém nemusíš se bát. Teď se dvěma dětma bychom tak rádi denně, ale ne vždy se to podaří, nicméně maximálně obden se to dá 😊😁
@blackk21 My spolu spali celé těhotenství. Když nejsou komplikace tak proč ne...
😁 To si tedy taky neumím představit ani náhodou. Jsem 26+6tt a sex máme tak jednou za dva týdny průměrně. A už je to celkem krkolomny s tím břichem 😀. Ne, že by nebyla chuť, ale únava je silnější a přítel to teď nechává naprosto v mé režii, kdy chci a kdy ne. 🙂
Klidně každý den 🤣 u prvního těhotenství ještě v den, kdy mi praskla voda - sex tomu dopomohl. Teď u druhého už to není po mé fyzické stránce tak snadné, ale když nejsou komplikace, tak proč si to odpírat 🤷♀️
@jjasmina Jo to rozhodne 😉. Pokud je vše v pořádku a vyhovuje to tak oběma, určitě je to dobre 😁 Jen jak říkám, proste si to neumím za sebe představit.
Hlavně mám aktivní mimco v břiše a nějak mi proste přijde zvláštní jak se tam pořad hýbe a to i prave přímo u takového aktu 🤦🏻♀️😅. Každopádně tohle je individuální záležitost hold. Hlavně, když si v tom rozumí partneři a jsou na stejné vlně. 🙂
Děkuji za veškeré odpovědi 🙂
pokud je vše v pořádku, klidně kdykoliv a kdekoliv. Jen nedoporočuji používat hračky, ty si raději nechte na období po porodu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@blackk21 pokud je vše v pořádku, neměl by být problém.Ale my spolu od 2. Trimestru nespali