Screening ve 20. týdnu, Nemocnice Trutnov. Je třeba potřeba k vyšetření i krev?

adepickova
8. únor 2022

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat měla jsem jít do Hradce Králové do sanusu, bohužel nemají místo, tak jsem se objednala do Trutnova.Je potřeba k tomuto vyšetření i krev?sestřička po telefonu mi jen řekla ze je to bez objednání, a že sebou mám mít jen tehu. kartičku ,a překvapuje mě ze se nic neplatí, jinde jsem měla platit 1500.Predem děkuji za odpověď, budu ráda za každou odpověď kdo tam byl .(jestli se jedná opravdu o ten screening ve 20 tt)

adel_si
8. únor 2022

Byla jsem před 3 měsíci a nic jsem neplatila. V Trutnově jsem platila pouze prvotrimestravni screening. Další už ne.

adepickova
autor
8. únor 2022

@adel_si a mohu se zeptat je k tomu druhému potřeba i krev nebo stačí bez?

adepickova
autor
8. únor 2022

@adel_si ja původně na tenhle screening měla jít do Pardubic tam me poslal můj doktor,neměli místo,tak jsem zkusila Hradec sanus taky bez místa,všude po mě chtěli 1500kc a objednání,a právě taky v Trutnově me řekli že sebou jen průkazku a že to je bez objednání,a vůbec nevím zda je k tomu potřeba nějaká krev 🤷‍♀️a můj dr tam teď není, takže jsem se jeho nemohla vubec zeptat, jsem právě říkala abych tam nejela a ono to nakonec bylo úplně jiného než to co chci 😁

adel_si
9. únor 2022

@adepickova to už si nepamatuju.. 🙂

wulady
9. únor 2022

@adepickova ja som platila 1200 pri prvom a 1200 aj pri druhom seceeringu všade je to asi inak
Krv mi ale.nebrali iba v 23 TT ohľadom cukrovky

adepickova
autor
9. únor 2022

@wulady také v Trutnově v nemocnici? 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru