Rodíme v únoru 2021. Kdo je spíš aktivní na Fecebooku?

karkulka1283
12. zář 2020

Ahoj ženský 🙂 je někdo kdo je na modrém koníkovi ale zároveň je spíš více aktivní na Facebooku? Na fb jsou tři skupiny ale s pár holkama nám vadilo že je v každé skupince přes 200 lidí. Přišlo nám to už přehlcené a hlavně v tak velkých skupinách už se nedá řešit opravdu vše co se těhotenství týká jelikož už je to dost neosobní atd. Snad chápete co tím chci říct jelikož já jsem na vysvětlování fakt marná. Každopádně naším cílem je mít aktivní skupinku s max třeba 50ti lidmi bez přemrštěných pravidel a sdílet vše od těhotenství, mateřství, chlapi, jídlo,sex i počasí. Snad skupinku najdete podle fotky. Momentálně se snažím skamarádit a novým mobilem a nemůžu zkopírovat link přímo s odkazem 😁😁😁 mějte se hezky. A ráda Vás uvidím v naší skupince 🥰

daasqua
12. zář 2020

Asi musíš někoho přimo pozvat, na fb to nemůžu najít, soukromé skupiny asi nejsou hned vidět.

karkulka1283
autor
12. zář 2020

@daasqua je viditelná,to že je soukromá znamená jen to že to co tam sdílíme uvidí jen členové
Link je zde
https://m.facebook.com/groups/3326746710742900?...

daasqua
12. zář 2020

@karkulka1283 Aha, díky, nechápu, proč jsem ji nemohla pořád najít a to jsem ji "googlovala" všelijak 🙂

1monicka1
13. zář 2020

@karkulka1283 me to bohužel nelze vyhledat,prosím o odkaz,děkuji 🙂

martiina_k
13. zář 2020

Tak jsem taky dala "přidat se ke skupině"

aanisecek
7. říj 2020

@karkulka1283 bohužel skupinku nemohu najít😔

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru