Holky ktere jste si nechaly rict v 13tt na screeningu prvnim pohlavi, vim ze je to hruby odhad ze se vse muze zmenit ale dr rikala ze ma pohlavi prubezne nebo tak neco ze to mivaji holcicky ze si je jista ale neni to 100% mely jste to taky tak nektera? Dekuji
@kajunka01 Mě říkala doktorka, ze na 80procent holka a je to holka😀
1. screening = kluk "bez záruky" a od té doby vždy jen potvrzováno.
Ve 13.tt odhad kluk a holka, já to tak nějak věděla, takže mě to nepřekvapilo. A máme Petra a Lucii. 😉
U nás jsem to poznala i já laik a doktor potvrdil.
Mě pohlavi nikdy neřekli na prvním screeningu, a holčičky se vždy ukazali až na druhem screeningu. Muj názor je takovy, že pokud doktor uvidi něco , to bude kluk, kluci jdou vidět dřiv než holky. Nevím kluka nemám, ale holky se vždy ukazali až na druhem screeningu 🙂
V prvnim tehotenstvi nam bylo receno, ze na 70% kluk. A mame opravdu syna. Ted nam bylo opet receno, ze kluk, ale doktor si byl strasne jistej, pry tady je to jasny. I nam to ukazoval a vysvetloval. No, porad jsem ve 14tt tak uvidime 😀
Mně na prvním screeningu řekl, že mi to neřekne, že to je jenom tipování 🙂.
Na 1. screeningu mi řekl, že ještě není nic vidět. Můj doktor v tom 13tt řekl s hodně velkým možná holka🙂 v 16tt se nechtěla ukázat a ve 20tt řekl na 100 procent holka, to jsem poznala i já 🙂a už se to nezměnilo 🙂
U mě to odhadoval na kluka a teď už o tom není pochyb. 🙂 Takže se trefil. Ale je to asi dost 50:50. 😀
No mě 2x řekli holku a potom (kolem 21tt) mi řekli kluka :D jsem zvědavá jak dopadne další kontrola co tam na mě bude koukat :D a jestli vůbec :D
ono hodne zalezi na zkusenostech doktora a na vybaveni kterym utz dela. u prvniho mi rekly na 90% kluk a kluk to je, u druheho mi doktor podrobne ukazoval detail pohlavi a ukazoval jednotlive casti a holcicka to je, presne jak rekl.
Nám řekl doktor, že to bude na 90 % kluk a byl to kluk 🙂
Na 1. Screeningu recena holka, od te doby uz 4 ruzni lekari rekli kluk🙂
Ona si ti prave zvetsila na 3D ultrazvuku a ukazovala mi to
Na 1.screeningu nebylo vidět nic, na 2. kluk a od té doby nic, protože tam sedí jako pecka a není mu tam vidět :D
Ve 13tt na 95% holčička a máme ji. Prý podle budoucí pohlavní trubice, holčičky mají rovnoběžně s páteří a kluci vychylenou.
Ano pokud byl pohlavni hrbolek rovnobezne s pateri, tak by to mela byt holcicka. Fotku nemas?
Oba screeningy jsem absolvovala v Brně v Prenatalu.Na prvním screeningu mi MUDr. Grossmanová řekla,že je to kluk (žádná pravděpodobnost na xy% ,prostě kluk a hotovo),na druhém mi to MUDr. Vlašín potvrdil. No můj gyndař to na tom svém utz poznal snad až skoro ve 28.týdnu.Jinak teda trefili se všichni,je to chlapeček 🙂
U prvního dítka nám na prvním screeningu pohlaví netipovali, ale u druhého dítka řekli že holka (potvrzeno dvěma lékaři co tam byli) a od dalšího screeningu už vždy jen kluk a máme Adámka 🙂
Ja se u prvniho ditete ptala az na druhem screeningu nekdy ve 20tt, pri dalsim tehotenstvi jsem se zeptala uz na prvnim screeningu,riali ze to vypada spis na chlapecka a pri kazde dalsi prohlidce se to jen potvrzovalo...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kajunka01 Taky jsem se ptala, doktor tipnul podle genitalniho vyběžku kluka, že prý holčičky ho mívají menší. Ale nic tam nevysrostlo 😁. Jsem 34tt, čekáme holčičku. Na začátku jsou to fakt jenom odhady a buď to vyjde nebo ne 😁.