Ve kterem tydnu jste citily prvni pohyby? Myslim uz zretelne ,ze se daly odlisit od pohybu treba strev. Jsem v 17+1tt a cekam druhe,zatim mi obcas prijde ,ze se tam neco hne,ale prave nevim jestli to nejsou streva. Myslite ,ze je jeste brzo? Za boha si nemohu vybavit ,kdy jsem je citila u dcery. Dekuji
@sunshine125 18.tt 🙂
Na gyndu jdu az 9 .11. A jsem po 2potretech , tak se bojim.
U prvního 20tt, u druhého 18tt.
V 18tt
První-18 tt,druhý 17tt,třetí 16tt
Mé první těhotenství a pohyby "až" ve 21. týdnu. Byla sem už hrozně nervozní že se dlouho nic neděje. Pak najednou kopanec jak blázen že to bylo i vidět. Takže u mě žádný bublinky ani nic jiného, rovnou začal řádit.
Já zrovna dneska. Jsem 16+5. Hodně se mi ulevilo. Mám nízko placentu, byla jsem před 14ti dny v nemocnici kvuli krvácení. Tak konečně cítím, že mimčo je v pořádku.
20 a 21tt
čtvrté dítě a pohyby 16tt.ted 19tt a už jsou to pecky 🙂
17+5, ale hodne zalezi, kde mas placentu, pokud je na predni strane, tak to muze jeste nejaky ten tyden pockat. Ja ji mam nizko. A taky zadne bublinky, rovnou kopani 😊
já u prvního cca 15.-16. týden, ale jsem docela štíhlá, takže se to dalo dobře poznat
v 17tt, a citil je i manzel kdyz dal ruku na brisko, miminko citelne kopalo.
Me se tam obcas neco pohne,ale slabe a nepravidelne,tak jsem nervozni jestli je to ono. Vazim 48 kg,jsem hubena,ale pricho mam vetsi,tak fakt nevim... Uz abych byla zase na gynde
já 19+6 týden..
já 19+ asi jednou a pak od 20+ už to jsou výrazné cuky že cítím každý den o občas i vidím na břiše🙂
Ahoj holky, jsem 23+6 tt a začínám mít trochu depku. Asi i moc čtu, tak možná právě proto. Žádné motýlí křídla, žádné bublinky asi, ale nevím jak to popsat, jen v podbřišku takové tlaky, nebo rány , mohly by to být pohyby? Prý mám plodovku vepředu a jsem silnější postavy.
@sunshine125 kup si angelsounds, uslyšíš miminko a budeš v klidu
Měla jsem angelsounds a ten mi zachránil nervy , poslouchala jsem od 11 týdne, teď ho chci prodat dál 😉 jinak od 16 tt 🌸
Jsem 20+2 a už dva týdny marně čekám. Asi jsem tlustější, než jsem si myslela. Placentu mám vzadu... ale všechny zkuené matky mě chlácholí, že mám být ráda, že můžu ještě klidně spát... 🙂
tak ja jsem první ditko slyšela kolem 4 měsíce a druhé bylo klidas 🙂 tak az kolem 7 měsice
tak jsem dnes 18+3 a uz ho citim, ale jen zevnitr 🙂
Asi od 17 týdne. Teď jsem 22+4 a malá někdy tak řádí, že se pořádně ani nevyspím
Já cítím pohyby od 18tt. Teď jsem ve 21tt a malá pěkně řádí 🙂 Když mi manžel položí ruku na bříško, tak už to také pěkně cítí 🙂
U prvniho po 20tt, u druheho v 17tt.. 🙂
Od 18 tt 🙂 od té doby řádí jak blázínek 😀 🙂 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sunshine125 v obou těhu ve 20tt 😉