Zdravím.. čekám druhé dítě, zítra začínám 18tt a zajímá mě kdy jste cítili první pohyby miminka a jak byli intenzivni? U prvního už si to bohužel vůbec nepamatuju... a docela mě znervózňuje, že je ještě necítím ..
U druhého tak cca 16 tt, záleží jak leží 😉u prvního až začátkem 21 tt
15-16tt
Cekam prvni a citila jsem takove pulsovani kolem 20tt, a ted v 28 uz citelne kopanecky
V 18tt tě znervoznuje, že nic necítíš? :D já čekám první, placentu mám na přední straně a pohyby až někdy po 23tt. 🙂 buď v klidu. Já začala trošku panikařit až po tom 22tt, když pořád nic. Ale přišlo to pak ze dne na den. Máš čas. Bude to ok, neboj.
Já cítila spíš šimrání tak 15tt, ale nevím jestli už to bylo 'ono'.. Pak jeden večer 17tt mě kopli přes břicho do ruky a pak tak 10 dní nic. Teď už je cítím, i přítel přes břicho. Zítra začínám 20tt
já až kolem 20tt a byla pěkně lenivá, kolikrát jen letmé kopnutí a až ke konci těhu intenzivněji 🙂
Čekám první a jistá jsem si byla v 19tt. Teď jsem 26tt a pohybů je až až. Žádné líně se převalující miminko 😊
Dekuju všem za uklidnění 😊 ono hodně dělá i to, že jdu na další poradnu až ve středu a to po pěti týdnech takže už je to dlouhé a pohyby pořád nikde tak jsem taková nesvá.. 😊
Nepamatuju si přesně, ale myslím že v 18tt ještě určitě ne..a že začátku jen úplně malinko, jako když mě něco polechta perickem🙂
u mě první pohyby teď nedávno (19tt), je to takové "vrnění" v břichu
🙂
U prvniho 15tt bublinky, 16tt prvni tukani, u druheho 13-14tt bublinky, 15tt prvni tukani.
Jsem prvorodicka a bylo to tuším v 17 nebo 18tt. 😉
prvni tehotenstvi 21tt, druhe 23tt placenta normalne na zadni straně
To je hrozne cekani ze?? Ja 17tt a s pohyby ticho po pesine uz taky netrpelive cekam.. Druhe tehotenstvi
obe tehotenstvi 22-23tt placenta v zadu
U prvního si to už tak nepamatuji 😔 a u druhého 18tt
Okolo 21tt.
U druheho ditete kolem 13tt (ale v absolutnim klidu na zadech). U prvniho kolem 18tt. V obou pripadech placenta nahore
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já celkem brzo 15-16 tt, prvorodička 😊 nebuď nervózní, každá to máme jinak, třeba se ti ozve za pár dní nebo týden a pak už tě nenechá vyspat 😉