Ahoj, jsem ve 24.týdnu těhotenství a chtěla bych se zeptat, jaké pohlaví na této fotce z UZV vidíte, předem děkuji za odpověď. 🙂
Podle me, co vidim mezi nozkama jasny pytlik a pindik 🙂
Chlapeček ♥
kluk 😉
jo už to vidim 😀 , podle mě kluk 🙂
Ja vidim také chlapecka🙂 Gratulujiii🙂
Já jsem si říkala, jestli vidím dobře, nebo jestli to je jen pupeční šňůra =D, ale zase jsem si říkala, že kdyby to byla holčička, bylo by tam to kávové zrníčko a to nevidím, tak vám děkuji maminky.
Hlavně aby mimi bylo zdravé, to je nejdůležitější 🙂
Jednoznačně kluk 🙂
Jasný chlapeček 🙂
Mam stejnou fotku, kluk jak buk...😉
No určitě kluk🙂
chlapeček, gratuluji 🙂
Chlapecrk🙂
Tak souhlasím s klukem🙂
Já bych se přikláněla k chlapečkovi, ale může to být i holčička, z tohoto úhlu se to snadno zamění 🙂 U holčiček bývá pohlaví nateklé a vypadá jako varlata 😉 ale dr. by to měl poznat celkem spolehlivě si myslím - co vám řekl?
@pkolin řekl pohlaví se dozvíte až po porodu na 100%... na tomhle 3D se to hur rozeznava... a ja mu rikam ze jsem tam hlavne kvuli pohlaví, at se koune a on: no vypada to asi na princeznu... ukazal na monitoru tenhle zaber a vic k tomu nerek ani popel... kde je jako to kavovy zrno nebo co to tam vlastne mezi těma stehnama mám vidět... a pak uz jel jenom hlavu ani cely mimčo neukazal,asi se bál že se budu zas pídit po něčem co chudak nemoh poznat 😀
asi když neviděl přímo pindika tak řek rači holku...
tak moje MUDr. na 2D utz taky vidí holčičku, ale prej když je tatínek ze 4 bratrů tak to pro jistotu ještě příště zkontroluje... 😀 Holky máte tady někdo muže z rodiny kde jsou samí chlapi a narodila se vám holka??
od mojeho manzela bratranec ma holcicku a je taky ze 3 kluku 🙂 vlastne amji skoro same chlapi v rodine podle me je urco mozne ze cekate holcicku 🙂
@luda710 podle teto fotky bych rekla asi holka zadneho pindika nevidim 😕 co vam rekli ted na poslednim ultrazvuku?
asi takhle :D na prvním screeningu na doktor na genetice řekl, že je to kluk, že to normálně neříká, ale že u nás je to vidět :D a teď ve 20tt mi můj doktor řekl, že je to jasná holka, že doktor na genetice byl asi mladý a že se to ještě naučí :D ale věřte tomu
@luda710 a byl ten doktor mlady nebo ne ?? 😀 😀
Mohlo mu byt pres 30 :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Myslím,že je to jasný chlapec,vidím varlatka a pindika 🙂