Přibývání váhy. Je to normální?

nika110818
8. únor 2021

Ahoj, holky, prosim, stalo se vam nektere, ze vam vaha stoupala tempem 1 kg tydne a vse bylo v poradku? 😊ja jsem v 23.tt, na zacatku jsem jenom hubla, vaha se zacala zvysovat az asi pred mesicem a od te doby roste o 1 kg kazdy tyden. Cetla jsem, ze tydne by to melo byt cca 0,5 kg, tak se obavam, jestli to nemuze byt tehotenska cukrovka. Na test na oGTT jdu az pristi tyden, tak budu rada za kazdou zkusenost. Moc vam dekuji. 😊

mamikry
8. únor 2021

@nika110818 ja jsem do 23tt pribrala asi 8 kilo, ted se to ustalilo tak na to pul kilo tydne, kazdy to ma nejslis s tim tempem jinak.

leniczka23
8. únor 2021

Může být, každá jsme jiná. Cukrovka se takto neprojevuje. Pokud víš, že se neprejidas tak bych byla v klidu. Já měla zas opačném problém. Do 20tt jsem zhubla 8kg a z porodnice jsem šla o 7kg lehčí nez tehu😁

amazonkajanik
8. únor 2021

@nika110818 taky jsem vahove stagnovala,dokonce v 5.měsíci 1,5kg zhubla. Jak minul 6.měsíc,tak to letělo raketove a cukrovku jsem neměla.celkem jsem přibrala 24kg,z toho 20 za 3 měsíce

pepickovapavlinka
11. únor 2021

Píšete že jste zhubla takže nemáte co řešit i když teď přibíráte nenabetete tak moc.A ono to není je o přibírání jako takovém,ale plodová voda,mimčo a děloha taky něco váží.To co se doporučuje nebo co píšou na to se vykašlete.Já v prvním těhu přibrala 20kg a to jsem rodila už v 32tt.V dalších dvou jsem přibrala jen 10kg.Každé tělo a každé těhotenství je jiné

nika110818
autor
11. únor 2021

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru