Přibrání na váze ve druhém těhu

trishe
14. lis 2024

Ahoj holky, jsem podruhé těhotná po deseti letech, takže si nepamatuji presně, jak to rychle šlo nahoru. Teď jsem 15+5 a mám zatím pouze 1kg nahoře a přijde mi to málo v tomhle stadiu 😃 je to v pohodě?v prvním jsem celkově měla 15kg navíc. Budu ráda za Vaše zkušenosti.

martina0888
14. lis 2024

Jsem ve 20. týdnu nahoře mám 2 kg, těhotná po 9 letech. Kila hodně naskakují ke konci....S prvním jsem přibrala celkem 12 kg, tak doufám, že podobné to bude i u druhého....

hennrietta
14. lis 2024

První trimestr jsem měla nahoře asi 2 kg. Teď jsem 36. týden a mám nahoře něco přes 10 kg.
Je to individuální.
S prvním dítětem jsem přibrala celkem asi 15.

hanka_12345
14. lis 2024

ja jsem podruhe pribirala hrozne rychle, treba 3 kila za mesic ze zacatku pak se to uklidnilo tak na kg-1,5kg. Celkove jsem nabrala 17. U prvniho taky tak +- 1 kg. Moje sestra pribrala 6 a je vse v poradku 🙂

malytlustyhroch
14. lis 2024

Muze to byt ruzne. V 15tt jsem byla asi u vsech tri tehotenstvi jeste v minusu 🙈 pak to nabralo rychlost a ve dvou tehotensti jsem nabirala az do porodu a pribrala v kazdem 25kg 🐳 ve tretim se to posledni mesic zastavilo a mela jsem nahore jen 12. Kazdopadne tak i tak vse v pohode.

cherie24
14. lis 2024

V 12. týdnu mínus 3 kila, v 16. týdnu + půl kila nahoře, takže mínus 2,5 kila z původní váhy. 😀 S první dcerou na konci těhu 22 kilo nahoře. 🙈 Přes léto jsem zadržovala vodu a byla jako velryba, v druhém těhu přes zimu 13 kilo nahoře do konce. Děti obě 4 kila.

trishe
autor
14. lis 2024

Děkuju moc všem 👍🏼😃

martulka88
14. lis 2024

@trishe V prvním jsem přibrala 5kg, ve druhém asi 6kg 😉 Není potřeba nabírat kila do vyšších čísel, důležité je, jak prospívá mimčo.

nikelca
15. lis 2024

Ja viem že za prvý mesiac som zhodila 10kg. Čiže len som sa tehotenstvom vracala späť

krisstina93
15. lis 2024

Je to v pohodě, každý to má jinak, ja třeba dokonce do 20tt hubla.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru