Ahoj holky, jsem podruhé těhotná po deseti letech, takže si nepamatuji presně, jak to rychle šlo nahoru. Teď jsem 15+5 a mám zatím pouze 1kg nahoře a přijde mi to málo v tomhle stadiu 😃 je to v pohodě?v prvním jsem celkově měla 15kg navíc. Budu ráda za Vaše zkušenosti.
První trimestr jsem měla nahoře asi 2 kg. Teď jsem 36. týden a mám nahoře něco přes 10 kg.
Je to individuální.
S prvním dítětem jsem přibrala celkem asi 15.
ja jsem podruhe pribirala hrozne rychle, treba 3 kila za mesic ze zacatku pak se to uklidnilo tak na kg-1,5kg. Celkove jsem nabrala 17. U prvniho taky tak +- 1 kg. Moje sestra pribrala 6 a je vse v poradku 🙂
Muze to byt ruzne. V 15tt jsem byla asi u vsech tri tehotenstvi jeste v minusu 🙈 pak to nabralo rychlost a ve dvou tehotensti jsem nabirala az do porodu a pribrala v kazdem 25kg 🐳 ve tretim se to posledni mesic zastavilo a mela jsem nahore jen 12. Kazdopadne tak i tak vse v pohode.
V 12. týdnu mínus 3 kila, v 16. týdnu + půl kila nahoře, takže mínus 2,5 kila z původní váhy. 😀 S první dcerou na konci těhu 22 kilo nahoře. 🙈 Přes léto jsem zadržovala vodu a byla jako velryba, v druhém těhu přes zimu 13 kilo nahoře do konce. Děti obě 4 kila.
Děkuju moc všem 👍🏼😃
@trishe V prvním jsem přibrala 5kg, ve druhém asi 6kg 😉 Není potřeba nabírat kila do vyšších čísel, důležité je, jak prospívá mimčo.
Ja viem že za prvý mesiac som zhodila 10kg. Čiže len som sa tehotenstvom vracala späť
Je to v pohodě, každý to má jinak, ja třeba dokonce do 20tt hubla.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem ve 20. týdnu nahoře mám 2 kg, těhotná po 9 letech. Kila hodně naskakují ke konci....S prvním jsem přibrala celkem 12 kg, tak doufám, že podobné to bude i u druhého....