Chtěla jsem se zeptat...Jaké zkušenosti máte s přibíráním v těhotenství? Jsem ve 13. týdnu a zatím ani gram nahoru...Spíše možná naopak...Hodně se píše, že v prvním trimestru má žena přibrat tak 2-3kg...
Nepribrala jsem nic protoze mi bylo furt zle a zacala jsem nabirat az ve 2.trimestru..vubec se neohlizej na to co je kde psano,kazda to mame jinak.
Prvni trimestr jsem koncila minus 2 kila, bylo mi furt strasne zle. A nakonec sla rodit s plus 20, takze neztracej nadeji😀 A na tabulky se vykasli, kazda zena pribira jinak, on je i dost podstatny rozdil, zda zacinas s 50 nebo 80 kily treba, ze jo🤷♀️
Ja nikdy nebyla tabulkova. Vzdycky jsem v 1.trimestru zhubla. Ted dokonce nejvic-7kg.Zatim jsem pribrala jen 1kg a to budu zacinat 21tt.Nekoukej na tabulky, kazdy clovek je jiny. Zalezi, jak se citis a jestli nemas nejake problemy.
Taky bych se nedivala na tabulky... mam tatu gynekologa a ten mi rikal ze pokud to neni rapidni hubnuti, tak se to uz. vubec neresi. Ja treba pribrala az ve 3trimestru a sla jsem rodit s 10ti kilama navic
Ja zhubla jedno kilo a to jsem nezvracela ani jednou 🙂
Zhubla jsem v 1. trimestru asi 5 kilo 😉 a vše cajk, rychle jsem to dohnala
začla jsem přibírat až kolem 22. týdne
To je individualni. Nekdo ma horsi nevolnosti, nekdo ma naopak zravou, nekdo nema zadne "priznaky"... v tomhle bych se na tabulky vyprdla. Hlavni je, jestli se citis dobre ☺
Ja v tehotenstvi hubla, rodit jsem sla s jednim kg navic a po porodu byla hned 8 kg v minusu. Prcek si z tebe vezme co potrebuje.
Ahojky, v klidku, ja pribrala az po dvacatem týdnu prvni kilo, do te doby nic. Celkove za tehu pak necelých 15 kg
Jsem ted 13tt a zatim jsem -2,5kila 🙂 dulezity je, ze se dari miminu 🙂
Moje zkusenost je taková, ze první kilo jsem přibrala až mezi čtvrtým pátým měsícem. Do te doby šla kila jen dolu.
Nemusíš se bát, miminko se neochudi 🙂)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@verusa110 je jedno co se píše, hlavně když jste vy i miminko v pořádku. Ja přibrala 1,5kg.