Ahoj, s partnerem jsme měli sex ze zadu, ale já při tom ležela na břiše (děláme to tak vždy). Vzhledem k tomu, že nemám ještě bříško nijak znatelně velké (17tt) jsem se nad tím ani nepozastavila. Ale určitý tlak na bříško tam chvíli byl - tkaže jsem polohu zmněili. Mohli jsme miminku nějak ublížit? Děkuji moc za vaše názory.
No, je to diskutabilne. Klasicky sex zo zadu (zena na styroch) sme s manzelom provozovali do vysokeho stupna tehotenstva. Ja som tiez dlho spala v tehu akoby napol na bruchu a nic sa nestalo. Takze ak to bola chvilka, tak si nemyslim, ze by sa nieco mohlo stat. Treba si uvedomit, ze dieta je chranene plodovymi obalmi a este nieje take velke, zeby naliehalo na steny delohy. Mas Angel Sounds? Ak ano, tak prekontroluj srdiecko. Ale ja by som nestresovala, pokial nemas v tehu ziadne problemy a niesi na rizikovom...
Podle mě nemohli. Jestli po tom styku nekrvácíš, tak se nic nestalo. Nestresuj 😉
Nekrvácím, ani mě nic nebolí nebo se necítím divně. Vše vypadá v pořádku, jen mám dosti velké výčitky svědomí a příště se toho zcela jistě vyvarujeme.!
Podle mě pokud tě nic nebolí a nekrvácíš tak je vše ok. my s manželem sex provozujeme celé těhu a i ze zadu a mimi je naprosto v pořádku. Je pravda, že jak roste bříško tak už u toho neležím, ale jsem na čtyřech. Ale spánek v poloze ležícího střelce, tedy napůl na břiše si neodepři, jinak ani neusnu.
Podle mě nemohli, jsem ve 23 týdnu a s přítelem střídáme pořád různé polohy a miminko je v pořádku. Při sexu se miminku nemůže nic stát. Moje mamina je gynekoložka, takže to mám z první ruky 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja myslim ze mohli. Sex bych provozovala jen jemně.