Ahoj.. Vcera jsem zjistila ze jsem tehotna a uz ve 14tydnu tudiz potrat mi nechcou udelat... Mam dceru ale jsem na ni sama druhe nepřipadá v uvahu.. Druhe dite cekam s kratkou znamosti od ktere sem utekla.. Jak rychle to zacalo tak to rychle skoncilo... Ze super chlapa se vyklubal narkoman vařič a psychopat... Doted me terorizuje a pokud zjisti ze jsen tehotna uz se ho nezbavim nikdy... Je tu nekdo komu potrat udelaly ne z geneticke vady y ale ze zavaznych osobnich duvodu? Na jednom webu sem se docetlla ze odsati plodu jde do 15 tydne ale vsude jinde jen do 12.... Prosim o jakoukoliv pomoc a radu.
Poznámky k tomu jak si do toho vlitla a k tvé osobě si nechám pro sebe.
Pokud dítě nechceš dej ho k adopci, ideálně k přímé adopci.
To je to nejlepší co pro něj můžeš udělat.
Potrat ti nikdo neudělá pokud mas aspon trosku soudnosti dite odnos a dej k adoci
Po 14. týdnu ti dítě nikdo neodsaje, už ho musíš porodit. Každopádně bez zdravotních důvodů ti v tomhle stádiu potrat nikdo neprovede. Pokud dítě nechceš, dej ho k adopci, přinejhorším využij babybox.
Ostatních komentářů se taky raději zdržím.
Ne, v tomto týdnu už ti ho naštěstí nikdo neudělá. A buď rozumná a nesnaž se o něj nijak ani sama, akorát by sis ublížila.
Tady by ti mohli poradit, co dál, jaké máš možnosti https://hnutiprozivot.cz/nesoudime-pomahame.
@lukl123 dej miminku a jinemu paru sanci a uz ted hledej nekoho, kdo by rad mel ten uzlicek stesti... ale uprimne, vubec nechapu, jak muzes uvazovat o usmrceni uz tak velkeho plodu :(
No prosimtě na tohle už se ptá tvá "kámoška" zdravotní sestra na emiminu😁 Opravdu komedie, kde všude ještě trollíš?
@lukl123 ahoj, potrat zdraveho plodu v tomto stadiu tehotenstvi je naproste sci-fi. Nikdo ho neprovede. Donos miminko a dej bo hned po porodu k adopci. V porodnici podepises papiry a hotovo. Detatko dostane milujici rodinu.
Hlavne, prosim tebe, nedelej zadne blbiny. Mohla bys to odskakat svym vlastnim zivotem, nebo kriminalem na bratru tak 15-20 let.
@avadake aha. Koukam na to 😀 Hele, jsem paranoidni, nebo tyhle dotazy mohou delat policiste, kdyz maji treba podezreni, ze nekdo (treba lekar) pacha nelegalni cinnost a potrebuji nejake neprime dukazy? Ja jinak nedovedu pochopit, proc by nekdo s timhle trollil. Ale dovedu si predstavit, ze kdyby sem nekdo napsal, ze napr. v Kuncickach je doktor, ktery tohle dela doma za prachy, je to pro ne potvrzeni nejake jejich stopy, po ktere jdou treba rok.
@zaba33 asi "vtip" ale vážně do popelnice?
K autorce nemám co dodat...
@lucka00024 proč zrovna popelnice, může se dát do badyboxu, to je přece rozumnější 🙂
@martiniquest jediny prispevek, dite nechce a jeste si da do profilu, ze je ve 14 tydnu a kolik dni ma do porodu....
@zaba33 proc do popelnice??? Tam se muzes jenom modlit, ze ho nekdo najde...
@lukl123 jak bylo napsano, realne ti potrat nikdo neudela, navic je prekvapive, ze sis do 14 tydne nic nevsimla, navic, kdyz uz doma dite mas. Pokud nechces, donos a dej k adopci. Pokud trollis, zkus jine letni aktivity😉
Nejsi oběť, netvar se tak. Jsi jen nezodpovědná osoba a amorální k tomu
Radu mám jedinou - příště soulož s ochranou a s pořádným chlapem. Teď už dítě donos a dej ho k adopci, když ho nechceš. Ale ve 14tt se potrat na přání fakt nedělá.
Já taky mělli používat kondom, když teď chce potrat ve 14 týdnu
@lukl123 nepřišlo ti divný, že si tak dlouho neměla ms??? Tomu nějak nemůžu uvěřit. Každopádně už není cesty zpět, miminko donos a dej ho milujícím rodičům do adopce. Tebe to bude stát jen pár měsíců s velkým břichem. Pro miminko je to velká naděje na lepší život a pro rodiče většinou splněný sen. Já sama doufám, že se nám tohle třeba jednou stane a takové miminko získáme.
@vitezove hele ja pri druhem zjistila tehotenstvi uplnou nahodou az v 10tt, a kdybych nezacala zvracet, tak si asi fakt nevsimnu, protoze rok po porodu to porad chodilo jak si chtelo. navic kdyz ti doktori reknou, ze si neplodna a bez ivf nemuzes mit deti. takze ono je fakt mozny prijit na tehotenstvi pozde.
Mě zitra čeká revize, protože se nám miminko přestalo vyvijet...😢😢😢 bože, co bych dala za to být ve 14tt..... je mi z takových dotazů opravdu smutno. 😢
@petrajager je mi to lito. Posilam Vam.objeti a silu
@svetlanalana děkuju hrozně moc, je to těžké, ale člověk se dokáže vyrovnat asi úplně s čímkoli 😔 příště to určitě vyjde 😊
@petrajager drzim Vam palce, priste to vyjde❤
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lukl123 ve 14tt ti to nikdo neudělá a je to pěkná prasecina už ve 12 tt natož ve 14tt...hodně štěstí..