Ahoj holky,
jen takova otazka, je mozne mit uz 25tt poslicky? Bricho me poboliva nejvic v noci, naspim sotva dve hodiny, uz delsi dobu. Vcera prisla krec, ktera trvala dve hodiny v kuse. Pak jsem nejak usnula. Ted mam porad krece, jako kdyz se chce na velkou, ale to nejde. Prece jen mam trochu strach, jsem po konizaci, potratu a s prvnim synem jsem az do porodu nevedela, ze jsem tehotna.
@klokanka31 No uz jsem si to taky rikala, ale ve stredu jdu na kontrolu, tak si porad rikam, ze to snad vydrzim. Cim jsem starsi, tim vetsi jswm posera
Já být tebou tak do středy nečekám. A nejsi posera, je normální že se člověk bojí o svoje mimi...
Kdyz jsem doktorce rikala ze mam poslicky ve 29tt tak rikala ,ze se to stava sle uplne bezne to neni..jela bych a na nic necekala☺️
@michaelarousova dekuji
@klokanka31 dekuji
Prave nechci byt uplne za simulanta, kdyz stojim, je to v pohode, horsi kdyz sedim a nejhorsi vleze, to md berou prave ty krece
Ja byla v tomto tehu na pohotovosti 3x ..a vzdycky byl problem..a jsem rada ze jsem tam jela☺️V tomhle tydnu je lepsi jet nez riskovat a cekat☺️
Sbal se a jed na pohotovost
přesně tak sbal se a jeď na pohotovost,v tomto těhu jsem tam byla myslím 5x a vždy byl problém,raději pojedu 100x zbytečně než 1x pozdě.
Já bych teda na nic nečekala a jela bych. Do středy ještě daleko. Já mám po delší chůzi tvrdé břicho, říká se že tvrdne břicho, ale jen tak 2x za den, nakrátko, žádné křeče, žádné poslíčky. Teď jsem 24tt. Dr mi minule na tvrdnuti břicha řekla ať si koupím magnesko. Ale to co popisuješ ty s tím nemá nic společného. Opravdu bych jela.
Asi bych jela .... Jako poslíčky v tomto týdnu i dříve jsem měla ale to co popisuješ bych řekla že nejsou poslíčci teda u mě takový nebyli
Tak jak to s tebou vypadá?
Raději jeď. Jsem dnes 25+1 tt a včera jsem byla na pohotovosti díky tvrdnuti břicha. Mám dělohu podrážděnou a malinko mi monitor zaznamenal deložni činnost. Měla jsem zůstat v nemocnici na pozorování kvůli hrozícímu potratu. Ale neměla jsem zajištěné hlídání pro děti a z toho důvodu jsem podepsala negativní reverz. Ano vím velmi je to z mé strany nezodpovědné..
Tak jak to s tebou vypadá
tak nějaké zprávičky?
Radši zajdi na pohotovost
Tak asi je vše v pořádku.. já dnes škoncila ve špitále kvůli tvrdnuti břicha
@zdenule23 neboj vše bude v pořádku♥ určitě mi dávej na fb vědět,myslím na tebe ♥
@juliemichal neboj budu tě informovat
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nebylo by lepší zajet na pohotovost aby tě zkontrolovali? Přece jen lepší zbytečně, než pak litovat že se něco zanedbalo...