Poraďte sportovní jméno pro holčičku

janahodys
8. kvě 2019

Prosím o tipy na jméno pro holčičku,které by mělo být svěží, nápadité, dobře zapamatovatelné a (kvůli manželovi) vhodné pro sportovkyni. 🙂
Hledáme jméno se svátkem mimo prosinec a leden (což mě mrzí třeba Karin) a také srpen, ale není to až tak rozhodující. Hodit by se mělo k příjmení Šmarková.
Děkuji!

barulina
8. kvě 2019

Sandra

properjoey
8. kvě 2019

Meda? Eunika? Frederika?

jessical
8. kvě 2019

Omlouvám se za komentář, ale... Vhodné pro sportovkyni? A co když nebude chtít sportovat? Jinak jako svěží a zapamatovatelne mi připadá třeba Sára, kdy má svátek netuším 😀 ale každému jako svěží jméno připadá něco jiného, je to strašně individuální..

vevero13
8. kvě 2019

A co Karla? Kdy má svátek nevím.

kaaacaaatkooo
8. kvě 2019

Když je Karin pasé kvůli lednu, tak co třeba Karolína Šmarková? Kamila Šmarková? Klaudie Šmarková? Denisa Šmarková? 🙂 (nevím, kdy mají svátky)

janahodys
autor
8. kvě 2019

@jessical nejde o to,jestli bude nebo nebude sportovat Napsala jsem to tak,abych neurazila jiná jména, která nechceme( jde o takové ty cukrlatka, přeněžněná jména).

janahodys
autor
8. kvě 2019

@kaaacaaatkooo Karolína z ní dobře,ale v rodině už máme a má ji i má nej kamarádka.☹

dora13
8. kvě 2019

Ja se omlouvam za dotaz, ale co znamena jmeno vhodne pro sportovkyni?😀 Jak se to pozna?

gracinka7
8. kvě 2019

Dana

marketa1218
8. kvě 2019

Ten význam jména pro spotovkyni také nechápu, ale mě se líbí Nela nebo Barbora, ale ta má svátek v prosinci. Šmarková za mě jdou obě.

popelka1984
8. kvě 2019

Nikol (Nicol), Ester, Sabina

77moona
8. kvě 2019

@dora13 Já asi chápu, ze pani nepreferuje jména typu Izabela, Eliška, Klaudie, Nela, Sofie. Ty vnímám jako “princeznovska”

mr_falko
8. kvě 2019

Ester, Karla, Sára, Alexandra, Kristýna, Tereza

larascont
8. kvě 2019
Uživatel larascont je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od larascont.

když jsem četla svěží tak mě napadlo Briese a Glade 😂😂😂😂😂😝 ale jinak se mi taky líbi Karolína, Viktorie, Nikol

izz76
8. kvě 2019

@janahodys Ester

kejt29
8. kvě 2019

Viktorie ( znamena vitezstvi ), pak me napada Dominika, ale svatek ma v srpnu...

veraakubik
8. kvě 2019

Když jsem četla sportovní jméno naladlo mě Nicol.Naší Nicol je půl roku..😉

janahodys
autor
8. kvě 2019

@dora13 posuď Barbora Špotáková a kdyby se třeba jmenovala Lily Ann...asi tak vnímám jméno pro sportovkyni 🙂

bh8
8. kvě 2019

ja chapu Tvuj dotaz 😀 mame Lindu
Nezijem v cesku, a chteli jsme neco jednoducheho, co si kazdy zapamatuje

verunka045
8. kvě 2019

A já mám Lilli a už teď vím, že to panenka nebude 😁 Sportovní mě pobavilo😁 Každopádně třeba Iva, Denisa by se hodilo.

dora13
8. kvě 2019

@janahodys tak Lily Ann v Cesku moc neni a zni to blbe ke kazdemu ceskemu prijmeni😀 Ono treba Ester taky neni zrovna moc jmeno pro sportovkyni, a jak se te Ledecke dari. Ale uz chapu, jak to myslis, proste jmeno bez zbytecnych ozdob a manyr. Mimo tve pozadavky me napada treba Marketa, Simona (nevim teda, kdy ma svatek), Sabina, Katerina, to mi prijde jako takovy “sportovni” jmena.

lenkajan
8. kvě 2019

K příjmení by se mi líbilo jméno začínající na "K". Pokud koukám na ty svátky, tak třeba Karla, Karolína (14.7) nebo Katarína, Kateřina (25.11).

pipi_puncocha
8. kvě 2019

Podle mě nejvhodnější by bylo nějaké krátké jméno bez háčků a čárek, např. Nina, Nora, Zara, Ida, Elen, Nikol, nebo i ta Ema.

mumu77
8. kvě 2019

Mně se třeba nabízí k vašemu příjmení Tamara, a navíc se mi i líbí 😀.

vikinkav
8. kvě 2019

Me napada, ze takova uderna jmena jsou Jana, Dana, Daniela, Michala, Alice atd 🙂

lv
8. kvě 2019

Linda

ajuse21
8. kvě 2019

Laura

bonulinka
8. kvě 2019

Při představě sportovkyně si vybavím mojí spolužačku Šárku, ale k tomu příjmení to asi nebude ono. Volila bych Janu - má svátek v květnu.

kaaacaaatkooo
8. kvě 2019

A můžeme se dozvěědt výsledek hlasování? 🙂 Kdy se narodí? 🙂

maxulinka
8. kvě 2019

Aneta.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru