Prosím o tipy na jméno pro holčičku,které by mělo být svěží, nápadité, dobře zapamatovatelné a (kvůli manželovi) vhodné pro sportovkyni. 🙂
Hledáme jméno se svátkem mimo prosinec a leden (což mě mrzí třeba Karin) a také srpen, ale není to až tak rozhodující. Hodit by se mělo k příjmení Šmarková.
Děkuji!
Meda? Eunika? Frederika?
Omlouvám se za komentář, ale... Vhodné pro sportovkyni? A co když nebude chtít sportovat? Jinak jako svěží a zapamatovatelne mi připadá třeba Sára, kdy má svátek netuším 😀 ale každému jako svěží jméno připadá něco jiného, je to strašně individuální..
A co Karla? Kdy má svátek nevím.
Když je Karin pasé kvůli lednu, tak co třeba Karolína Šmarková? Kamila Šmarková? Klaudie Šmarková? Denisa Šmarková? 🙂 (nevím, kdy mají svátky)
@kaaacaaatkooo Karolína z ní dobře,ale v rodině už máme a má ji i má nej kamarádka.☹
Ja se omlouvam za dotaz, ale co znamena jmeno vhodne pro sportovkyni?😀 Jak se to pozna?
Dana
Ten význam jména pro spotovkyni také nechápu, ale mě se líbí Nela nebo Barbora, ale ta má svátek v prosinci. Šmarková za mě jdou obě.
Nikol (Nicol), Ester, Sabina
Ester, Karla, Sára, Alexandra, Kristýna, Tereza
když jsem četla svěží tak mě napadlo Briese a Glade 😂😂😂😂😂😝 ale jinak se mi taky líbi Karolína, Viktorie, Nikol
Viktorie ( znamena vitezstvi ), pak me napada Dominika, ale svatek ma v srpnu...
Když jsem četla sportovní jméno naladlo mě Nicol.Naší Nicol je půl roku..😉
ja chapu Tvuj dotaz 😀 mame Lindu
Nezijem v cesku, a chteli jsme neco jednoducheho, co si kazdy zapamatuje
A já mám Lilli a už teď vím, že to panenka nebude 😁 Sportovní mě pobavilo😁 Každopádně třeba Iva, Denisa by se hodilo.
@janahodys tak Lily Ann v Cesku moc neni a zni to blbe ke kazdemu ceskemu prijmeni😀 Ono treba Ester taky neni zrovna moc jmeno pro sportovkyni, a jak se te Ledecke dari. Ale uz chapu, jak to myslis, proste jmeno bez zbytecnych ozdob a manyr. Mimo tve pozadavky me napada treba Marketa, Simona (nevim teda, kdy ma svatek), Sabina, Katerina, to mi prijde jako takovy “sportovni” jmena.
K příjmení by se mi líbilo jméno začínající na "K". Pokud koukám na ty svátky, tak třeba Karla, Karolína (14.7) nebo Katarína, Kateřina (25.11).
Podle mě nejvhodnější by bylo nějaké krátké jméno bez háčků a čárek, např. Nina, Nora, Zara, Ida, Elen, Nikol, nebo i ta Ema.
Mně se třeba nabízí k vašemu příjmení Tamara, a navíc se mi i líbí 😀.
Me napada, ze takova uderna jmena jsou Jana, Dana, Daniela, Michala, Alice atd 🙂
Linda
Laura
Při představě sportovkyně si vybavím mojí spolužačku Šárku, ale k tomu příjmení to asi nebude ono. Volila bych Janu - má svátek v květnu.
A můžeme se dozvěědt výsledek hlasování? 🙂 Kdy se narodí? 🙂
Aneta.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Sandra