Ahojky,dnes jsem přesně 15+3tt a už cítím pohyby.Je to mé druhé těhotenství a u malého jsem je cítila někdy kolem 20 tt a to už byli celkem kopance.Ted jen sem tam ztakovétruji takové ťuknuti...Jak je cítíte vy v tomto týdnu?
@ancickahyksova Já u prvního těhotenství cítila poprvé v 16tt,takové šimrání a mravenčení.Při druhém jsem cítila kolem 12tt
@andryyysssek já zase teď ve 12 tt cítila jakoby nafukování a vyfukování :D
@ancickahyksova tak to podle mě byly jen střeva
@andryyysssek
@ancickahyksova
@andryyysssek
Taky myslim, ze ve 12.tt to byla streva, dite je jeste tak mrnave, ze tezko kopne. Ale zname to vsechny - prani otcem myslenky.
Ja u vsech tri tehotenstvi citila pohyby od 17. tydne, jen u prvnich dvou na jeho zacatku a ted u tretiho az na prelomu s 18., asi kvuli placente na predni stene.
@andryyysssek Pohyby pěticentimetrového plodu uvnitř dělohy? Dobrý
@ema1984 a proč ne? Kolikrát jsem četla na různých diskuzích,ze to cítili i mnohem dříve Navíc dle mého názoru je to možné,jelikoz je to v těle něco nového a živého
@andryyysssek asi jo :D
@puresin jo to asi byli střeva,ale teď už to jsou pohyby,ted už to poznám
Ahoj holky, jsem dnes 14+4 a je to moje prvni tehu. Kdy muzu zacit cekat prvni pohyby? Bojim se, ze to nepoznam a budu si myslet, ze jsou to streva
@lenkalechnyrova83 Já měla první pohyby ve 20tt. Ještě máš čas A neboj, určitě je poznáš.
@andreaandrejka tak to si jeste pockam , ale aspon se mam na co tesit
@lenkalechnyrova83 Já si taky myslela,že to nepoznám,ale poznala.První pohyby jsem mela v 16tt při prvním těhotenství,takové mravenčení zevnitř
@andryyysssek uz v 16 tak to jsem zvedava, kdy u me, ale budu to sledovat
a citila jsi to vleze na zadech? a jak budu vedet, ze to je mimi? Obcas mivam takove jemne stahy jako zaskuby, ale to jsou prave streva.
@andryyysssek a jeste prosim v jakych mistech je citit to simrami?
@lenkalechnyrova83 No,a u druhého už ve 12tt Neboj,to poznáš
Já to cítila nejvíc na stranách v podbřišku,a na zádech,ani nevím,já totiž málokdy ležím na zádech
@andryyysssek uz aby to bylo, hrozne se tesim, ted pouzivam angelsounds, abych slysela srdicko, ale az budou pohyby, budu klidnejsi
@lenkalechnyrova83 to jo,taky jsem se vždycky těšila,až ucítím pohyby.Nejhezčí byly ty kopance
Také si myslím, že cítit pohyby ve 12 tt nebo dřívě je blbost. Děloha sahá mírně nad stydkou sponu. Plod měřící 5cm a vážící cca 10g cítit opravdu nebude.
@lucykal myslet si můžeš,co chceš,já to zažila,tak vím.
@lenkalechnyrova83 já jsem 20 TT a zatím jsem cítila jen večer ,,bublinky,,. Kopání ne.. A to je teprve na nervy když se už těšíš a čteš jak to všechny už cítily
@anezka22 to verim, bublinky citim uz ted taky, ale urcite jsou to streva proto mam ale angelsounds, poslechnu srdicko a vim, ze je vse ok, samozrejme citit pohyby je urco lepsi, ale jeste si musim pockat.
@lenkalechnyrova83 to chápu, já si počkám...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Má tam být zaregistruji :D