Ahoj holky,
jsem tu nová a ráda bych se Vás zeptala - spíše bych chtěla uklidnit.
Asi tři dny cítím pohyby hodně nízko pod pupíkem - nejčastěji na pravé straně bříška, řekla bych spíš třísla (v oblasti jizvy po slepáku).
Měla jste to některá taky tak nebo se mám obávat a jde o nějaký problém.
Jsem ve 24tt.
Za každou radu, zkušenost a jakoukoliv odpověď děkuji.
😀 - pěkdý výraz 😀
Tak doufám, že nám sem brzy někdo napíše svou zkušenost.
baby, je to uuuplne normalne.....presne v okoli jazvy po cisaraku aj mna maly kopal🙂)resp. ruckami udieral....je to uplne oki, denisad, neskor bude davat rany aj hore do bruska,ale aj ku koncu tehu je to uplne oki 🙂
myslela som po slepaku🙂)samozrejme...
ja citim mimi hore i dike.Hore kope a dole boxuje
ahoj, já taky malou cítím dole i nahoře, dělají se mi bouličky na břiše, podle toho kde zrovna je, nebo se nějak natočí, jí se ta poloha moc líbí a mě to tlačí, nejčastěji na močový měchýř 😔 .
mimi je citít hodně nízko, bo ještě není tak velké aby se tlačilo víš...bianca je už ve 32tt což je mimčo už dost velké na to aby i koplo pod žebra atd... 😉 nezapomentě že děloha je hodně nízko a ta se pak zvětšije s velikostí miminka pokud se nemýlim 🙂
deni, já to cítím taky tak, někdy i hodně nízko, někdy kopou do močáku...
aj ja citim pohyby niekedy pekelne nizko, uplne v nohavickach 😀
mala ma evidentne diskoteku 🙂
ahojte, aj ja citim pohyby hore, ale aj uplne dole. niekedy je to az divne ako keby ma skrabkal po krcku ci co
🙂 ale aspon viem, ze zije 😉
Holky taky jsem měla tento "problém". Jeden čas (25tt-29tt) mě malá kopala pořád dole a bylo to tím, že byla hlavičkou nahoře a nožkama mě kopala pěkně do močáku.Přešlo to až když se otočila.Do 30tt mají ještě dětičky docela dost místa v bříšku,takže se mohou pěkně otáček.Je to nepříjemné,ale úplně normální.Ke konci těhu, když už je opravdu málo místa,ucítíte nožičky kopat a protahovat se nahoře a dole zase občas pořádný šťouchanec ručkama.Občas je to nepříjemné,ale užívejte si každého pohybu vašeho mimíska, těhotenství je tak krátké.... 🙂
Ahojky.Tak já také cítím toho našeho klučinu hodně dole a někdy mi i tlačí na močák a mám pořád nutkání na čůrání.Posledně na utz byl otočený hlavičkou dolů,takže si myslím,že dole to dělá ručkama,je to totiž takové menší a nahoře u žaludku to je hodně silné až jako dloubání a když si držím obě ruce na břiše tak cítím jakoby nožička jela po té břišní stěně a pak to zmizí.Je to prostě sranda co nám ti mimísové vyvádějí 😀
Ahojte je to úplne normálne, ale okolo 24 tt som sa toho bála ja ja a dosť ma to stresovalo a vidíte už sa naša cesta pomaly končí a všetko je v úplnom poriadku. Držím palce tehuľky! 🙂
Moc děkuji. Snad máte pravdu a je to normální. Chtěla jsem jít kvůli tomu k doktorce, ale trošku jste mě uklidnily. Krom občasného tvrdnutí bříška mě (teda nás 😉 ) nic netrápí. A podle doho jak se naše neposedná dcerka v bříšku mele, usuzuji že se jí daří dobře 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
denisad to by mě taky zajímalo, já jsem 29týden a poslední 3dny cítím malého v kalhotkách tak nevím zda to je normální nebo ne