Pohyby miminka. Zkušenosti, rady?

bondie
6. led 2021

Hezký den, chtěla bych znát vaše zkušenosti či řady, jsem ve 20tt a necítím skoro žádné pohyby miminka, má ti také někdo tak? Čekám už druhé miminko a u prvního jsem měla vlnobití.

monilee
6. led 2021

@bondie Môže byť le inak otočené, takže kope akoby smerom do vnútra brucha. Som tretí krát tehotná, prvé som cítila v 18tt, druhé v 16tt a teraz až po 18tt.

mamikry
6. led 2021

@bondie Muzete mit placentu vpredu,nebo male kope dovnitr. Dulezite je, jestli pohyby citite. Ja jsem druhe citila mene nez prvni a narodilo se uzasne klidne a hodne miminko 😉. Ted mam v brise atleta, tak si asi uzijeme. 😀

ema90
6. led 2021

@bondie Cekam dvojcata, takze by se mohlo zdat, ze bych je mela uz citit, kdyz jsou tam miminka dve. Nicmene jsem 19tt a jenom obcas citim, ze se vevnitr “neco” hybe a to opravdu jen obcas.
Ze bych rukou na brise zaznamenala nejaky kopnuti, to vubec.
Myslim, ze v 20tt je jeste cas a jak pisou holky, zalezi na miminku a na placente. Ja bych se tim vubec nenervovala 🙂

tynule123
6. led 2021

Mě bylo v pondělí řečeno v 18+6 že mám placentu vepředu tak čekám, že to bude dyl trvat

anet_98
6. led 2021

@bondie kopání jsem cítila až ve 23tt. Bylo to, protože jsem placentu měla vepředu vysoko a malej kopal do ní 😅

bondie
autor
8. led 2021

@anet_98 a ostatní pohyby jste také necítila?

anet_98
8. led 2021

@bondie kolem 19tt jsem cítila něco jako bublinky v břiše ale strašně slabé a nebyla jsem si jistá jestli je to opravdu miminko nebo ne

sajul
8. led 2021

Ja jsem těhotná potřetí a paradoxně sem pohyby cítila nejpozději. Zřetelné pohyby zhruba od 20tt, předtím sem tam něco. Právě kvůli placentě na přední stěně.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru