Dobrý den,jsem v 18+6 tt a čekám 3 miminko a ještě vůbec necitím pohyby. Už si nepamatuju jak to bylo u dětí,ale na internetu pišů,že vícerodičky už cítí. Ale miminko je v pořádku srdíčko nám tluče krásně. Tak nevím jestli mám být nervozní a nějak to řešit nebo počkat až do toho 20 tt tam už by měli jít snad cítít i na položenů ruku. Děkuji
Já jsem těhotná počtvrté a pohyby jsem cítila až kolem 19 týdne a opravdu slabé. Teď jsem už 32 a je to mazec, jaké tam dělá brikule, kolikrát si říkám, že snad ani nespí
Já jsem dnes 16+6 tt. Třetí těhotenství a prcka už cítím, ale každá to máme úplně jinak. Taky hodně záleží na placentě, kde ji máš. Já ji u druhého syna měla vpředu a pohyby jsem začala cítit až fakt o dost později a celé těhotenství jen zřídka kdy. Nebojte se, určitě je vše v pořádku a pokud jsi moc nervózní, pořiď si Angelsounds, či jiný fetal doppler na odposlech srdíčka a budeš hned klidnější.
@varysek Čekám druhé dítě nyní 19.týden a nic🤷♀️S dcerou jsem touto dobou dávno cítila, také jsem tedy čekala, že pocítím dříve jak se píše, ale nic....Mám ale placentu vpředu, tak je to možná tím....Srdíčko ale tluče, tak se tím nestresuji....
Na odposlech srdička mám,takže když něco,poslechnu a jsem klidnější. Ještě si počkám...jak sa říká ,,kdo si počká,ten se dočká" děkuji všem
By me zajimalo, jak to chcete resit 😀 ja cekam 3.dite (4.tehu) a zretelne jsem citila az okolo 21 snad 😊
Jsem 18+3 cekam treti a pohyby citim posledni asi 2 dny a jen v noci a malinko… vcera kontrola, ja jsem necitila nic a dr z nej byla vyrizena, ze se ani na vterinu nezastavi a porad “skace” kope atd takze neudelala ani fotku nic ani podle me to dite nezmerila a rekla, ze vse zjisti na screeningu no…
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@varysek a kde máte placentu? jak miminko v břiše leží? já teda prvorodička, ale placenta vepředu a pokud se mimčo otočilo nohama dovnitř, tak jsem taky nic necítila... teď jsem 32+5tt a i tak jsou dny kdy skoro nic necítím, protože prostě mimčo víc odpočívá - z toho pak třeba den dva řádí jak pominutý... ale manžel začal cítit pohyby rukou z venku až třeba od 30tt a to měl i tak velké štěstí, protože mimčo třeba koplo nebo se vyboulilo, tak ho volám ať si sáhne a mimino naprostej ignor a ani se nehnulo a jen co ji po deseti minutách sundal, tak zas...asi po tatínkovi... 😂