Pohyby již v 18tt u prvního miminka?

saruska89
29. dub 2015

Ahoj holky, vsichni mi rikaj ze pohyby budu citit az po 20tt jelikoz cekam prvni dite, ale ja bych dala snad ruku do ohne za to, ze mimi citim uz cca 3 dny a to jsem teprv v 18tt.. Tak se chci zeptat jestli mimco nektera z vas taky citila takhle brzo pri prvnim tehotenstvi? Ja jsem si jista, ze si to s nicim jinym nepletu... Ale nevim jestli je to proste vubec mozny....

milmic
29. dub 2015

@saruska89 Já jsem u prvního těhotenství cítila pohyby miminka od 16.týdne. 🙂

elinka89
29. dub 2015

A proč ne? 😀 Já prvního cítila na konci 15.tt. A nebylo to nějaké šimrání, ale rovnou boule na bříšku. Ani dr se nad tím nepozastavil, že by to bylo něco divného. Jenom řekl, že je teda pěkně aktivní a mám se na co těšit 😀

saruska89
autor
29. dub 2015

No mě všude tvrdi ze az po 20tt u prvniho. Ze je ted jeste brzo a ze si to pletu s necim...

vevebubu
29. dub 2015

Já cítila pohyby určitě v 16-17. týdnu 🙂

brouzdalka
29. dub 2015

V prvním těhotenství jsem cítila první pohyby přesně v 17+4 tt 🙂 Vůbec neřeš, co ti kdo říká 🙂
U druhého jsem je cítila asi o týden dřív.

simhav
29. dub 2015

já v 19 tt. 🙂

saruska89
autor
29. dub 2015

Tak to je super... Jak mi to mudr cpal do hlavy, ze to fakt ucitim az dyl, tak jsem si rikala, ze se mi to proste zda, protoze to neni mozny.. 🙂 takze je to mozny a fakt je to miminko🙂 to je super pocit;)

zo_ja
29. dub 2015

Rozhodně možný, zvlášť pokud máš placentu na ZS a hubený většinou cítí dřív, ale nejsou to pravidla 😉

mikulilinka
29. dub 2015

Taky jsem začala cítit dost výrazně v 18tt 🙂 a doktorka mi sama řekla ,že jsem i dost hubená,že to klidně může být i dřív jak ve 20týdnu. 🙂 tak to bude ono ,je to krásné co 😉

brouzdalka
29. dub 2015

@saruska89 To jsou doktoři a ty jejich tabulky na všechno 🙂 Každá těhule je jiná.

kacabkaamisanek
29. dub 2015

ja jsem citila pohyby uz v 17 tt 🙂 A ted? ted uz je to masakr, co mi mala v tom brise dela :D

aklin
29. dub 2015

ja jsem první pohyby začala cítit na začátku 18 tt.

saruska89
autor
29. dub 2015

@mikulilinka je to super.. Hlavne i z toho duvodu ze vim ze je ok🙂 prozoze tam dovadi.. Ja hubena nejsem, nebo spis byla jsem a ted uz nejsem;) patrim mezi ty zensky, ktery pribiraj hodne... ;( doufam ze tak jak to jde nahoru to pujde i dolu... Ale moc to radsi neresim... Radsi..🙂

ronyx
29. dub 2015

Já u prvního prcka cítila první pohyby kolem 18 tt,takže to možné je 😉 Teď čekám druhé a pohyby jsem cítila už zhruba od 16 týdne.

anjelita
29. dub 2015

Nektery prvorodicky uz i mnohem driv i treba 16tt. U me to bylo prave 16tt. U druhyho to muzes citit klidne i pred 16tt.

loafeer
29. dub 2015

@saruska89 taky jsem cítila brzo...Prvního kolem 16.tt a druhého taky tak a to nejsem nějaká vychrtlina

petukle
29. dub 2015

já jsem u prvního dítka citíla pohyby taky už od 18tt a u druhého už v 16tt 🙂 takže na řeči nedej,spíš na svoje pocity 🙂

kate013
29. dub 2015

já už v 17 tt viděla první pohyby🙂 a taky máme pěkně hyper dceru 🙂)

nyna87
30. dub 2015

Prvni v 17tt a druhe 15tt tak proc ne 😉

werunka21
30. dub 2015

Cítila jsem prvního v 16tt, byla jsem si jistá, že je to miminko. Jenomže jsem to samé cítila i při zamlklém těhotenství, kdy miminko už nežilo. Jestli to není roztahování dělohy nebo tak něco. Ve čtvrtém těhotenství už jsem proto nevěděla, co si mám myslet.

ladyhacek
30. dub 2015

@saruska89 také mi přišlo že je už cítím v 18tt - vždy navečer když jsem si lehla takové ,,šimrání´´. Když jsem to říkala doktorovy tak jen že až si budu jistá ať mu to řeknu no tak ve 20tt na UTZ jsem mu to potvrdila jen byly cítit silněji 🙂

veronika182
8. čer 2015

já cítím pohyby od poloviny 17.týdne, takže v klidu 🙂 a není to žádné lehké šimrání 😀

ladyhacek
8. čer 2015

také jsem něco cítila už v 18 tt a a když jsem to řekla doktorovi tak prý až si budu jistý tak ve 20 tt na UTZ jsem mu řekla, že si jistá jsem 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru