Pohyby 21+2. Kdo cítil později?

alenka300
14. dub 2022

Ahoj holky mám otázečku🙂
Jsem 21+2 kontrola minulý týden dopadla dobře
vše je v pořádku akorát mi přijde že pohyby cítím opravdu málo cca 1za4 dny .Máte s tím některá zkušenost že jste pohyby cítila až déle.mám 100kg takže jsem větší tak mě napadlo jestli to nemůže být váhou že tam má více místa proto necítím. Placentu mám na zadní straně takže tou to být nemůže.
Děkuju

majena39
14. dub 2022

@alenka300 já u prvního necítila pohyby téměř celé těhotenství. Maaalokdy takové slaboucke kopnuti, přitom na ultrazvuku doktor říkal, že tam tancuje makarenu... 🤷‍♀️ Taky jsem široká, takže to tak asi máme 🙂

lidija1234
14. dub 2022

@alenka300 ahoj,já jsem pohyby necítila taky skoro celé těhotenství hrozně málo se hýbal. Ve 36 týdnů jsem si nebyla jistá jestli je stále cítím....no skončilo to akutním císařem a malý byl dlouhodobě bez kyslíku. Naštěstí vše dobře dopadlo🙏určitě doporučuji neprodleně se nechat jet zkontrolovat do nemocnice a to tak že bych jela klidně i teď večer. Nechci strašit ale radši 100x a zbytečně než jednou pozdě.

tasimia
14. dub 2022

@alenka300 ještě je brzo na pořádne pohyby. Miminko tam ma ještě dost místa 😉. Pokud se však bojíš, jeď.
Moje malá nikdy nebyla aktivní :D. Ja se třeba těšila na pořádné pohyby a prd :D.

tasimia
14. dub 2022

@majena39 úplně to samé.. na utz se mrskala jak rybka a ja nic necítila :D.

martulka88
15. dub 2022

Na pravidelné pohyby je brzo, pokud jsi je však měla, tak velmi zpozorni a nech se klidně vyšetřit a nebo zavolej do porodnice.
C se týče pohybů - nikdy nic nepodcenit - jakmile budeš mít pravidelné pohyby, tak je hlídej a nepodceňuj (moc dobře vím, o čem píši).

hanousa
16. dub 2022

Ahoj 🙂 ja jsem u jednoho tehotenstvi citils pohyby uz od 17. tydne (syn byl hodne aktivni cele tehotenstvi a zustalo mu to doted) a u dalsiho s dcerou jsem byla nervozni, ze jeste ve 22. tydnu jsem necitila skoro nic, treba jednou max dvakrat za den a hrozne slabe, jsem se musela hrozne soustredit, abych je vnimala 🙂 a poradne jsem je zacala citit az tak 24./25. tyden, potom jich bylo uz hodne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru