Ahoj, dobrý den. Vím, že je tady těchto otázek spousty, ale nechci, abyse má otázka ztratila ve vláknu, proto zakládám novou diskuzi.
Pohlaví si tipujeme jen v rodině, lékařů se ptát nebudeme. Fotka je z 14+0. Malé se hodně mrskalo, ostřejší nemáme, tu co jsem nedávno vložila nemohu dohledat, tato vypadá krapet lépe. Lepší už není.
@gruyerre je vzhůru, zádíčkama na horu... jo vím 😀 😀 fotka nic moc, lepší prostě není.
Páteř je vidět nad osou měření.
Že by kluk, podle té poslední fotky. 🙈
@lucynka721 no to mě také napadlo. Je to screen z videa. Asi už nebudu více hledat. Holčičku máme, byl by to sen, ale jsme vděčni 🙏 za zdravé 👶
Je tam zdravý mimino. Tak je snad jedno co to bude ne? Stačí pár týdnů počkat až si bude doktor jistější 🤦
@dasipe doktora se ptát nebudeme. Děkuji. Píšu výše, důležité je pouze a jedině zdraví.
Já bych podle tý fotky dole řekla holka, ale nic moc tam vidět není a nejsem si jistá jestli to co jde vidět je pohlavní hrbolek 😁
@lucynka721
@lilian2111 😀 Tak já vám v červnu napíšu, jestli dohledám otázku 🙂
To dej určitě vědět 🙈😆
Je to blbá fotka, obě pardón. Ale pokud bych měla hádat přikláním se k holce. Nevidím tam ale pořádně pohlavní hrbolek u syna to bylo pěkně vidět ve 12 týdnu kdyz mi doktorka řekla, že je brzo. Já to tam viděla a věděla, že to bude kluk.
Tady to nevidím
@lucynka721 dám 🙂
@ladyhacek ano souhlasím, tak to nevidím špatně jen já 😉 Malé je čilé, tak mám v podstatě všechny fotky z ultrazvuku takové (ze zdravotních důvodů jsem byla 4x už celkem) Přesně to je ta fotka, kde je to 50% klouček 50% holčička 🙂
Ani na jedné fotce nejde vidět nic 🤦 zase se to opakuje. My to vědět nechceme ,ale nemáte tip 😃🙏
🙈🙉🙊
Zvědavost je vždycky, chápu vás 😊😊.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To je pohled na záda, ne? 😀