Hezký den, byli jsme v úterý na screeningu v 14 týdnu a dr o pohlaví neříkal nic. Vyzná se někdo v určování pohlaví podle hrbolku? Holka nebo kluk?
Já myslím holku 🙂
@kristynaprandl já také 🙂 "odbornice" že Kristý? 😀
Holku si přejeme, tak třeba to vyšlo. Díky holky 😊
@zet83 přesně ! My už to máme v oku 😄❤️
@kristynaprandl ja bych taky řekla, že holčička🥰
Dej nám pak vědět ! ❤️
@lup31 tyblaho to netusim tam má zrovna tu nozicku 😳🤷🏻♀️
@terulle05 u prvního syna 15tt u druhého hned na 1 screeningu, ten se ukazoval krásně
Teď u malé mi doktorka už na screeningu “naznačila” že by z toho holka mohla byt, v 17tt mi pak moje dr řekla 70-80% holčička a na druhem screeningu se ukázala sama a stále se mi potvrzuje ❤️
U těch holek je lepší čekat.. urcite
@kristynaprandl ja jsu 21.4 právě na ten velký utz a měla bych být 13+3tt 🙂 tak shromažďuji info 🙂 každopádně budu šťastná za holčičku i chlapečka hlavně ať je miminko zdravé 🙂 ❤️ a moc vám gratuluji 🙂
Holčička 😊😊
Dobrý den, oživuji diskuzi ❤️ 11tt, je to jen screenshot z videa které jsem si natočila na mobil, tak bůh ví, zda jsem to cvakla v dobrou chvíli a není to klamavé 😄 Co myslíte? Do prenatalu jdeme až 6.11. a já mám pocit že prasknu nedočkavostí, jsem zvědavec hrozný 🙈 Toť otázka - pohlavní hrbolek, nebo jsou to kulky, nebo konec kostrče? Co myslíte, jen tak pro srandu? Přáli bychom si holku, ale kdyz jsem videla prvni pohyby na UTZ v 11+1, tak jsem si uvědomila že ať bude co bude, budu mimi milovat uplne stejne bez rozdílu ❤️ Je to mazec!!
@xkbkbx holcicka tipuji 🙂
@xkbkbx tady hrbolek bohužel vidět nejde. Možná holka, jestli je hrbolek to co si myslím, ale neupinala bych se na to 😁
Ahoj holky,vidíte to na chlapečka nebo holčičku? 🙂
@anetkabenova já bych řekla holka
@anetkabenova chlapeček
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.