Pohlaví miminka v 15tt

petrastudio
9. čer 2015

Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole a při otázce na pohlaví mi povídal něco ve smyslu..no pokud tohle je to,co myslím,tak holčička. Byl peclivy,utz delal snad 10minut.Viděla jsem zřetelně dvě čárky (zrnko)...ale jsem teprve 15.týden. Jak jste to měly vy a jak to dopadlo? 🙂 děkuji

kaccistar
9. čer 2015

@petrastudio holcicka nie je ista az do porodu 😉 takze sa to moze este zmenit (nie ze by jej nieco dorastlo, ale ze by bolo lepsie vidiet) a pockala by som minimalne do toho velkeho UTZ. Tam by to mohlo byt uz istejsie 🙂

ajina10
9. čer 2015

Me na gennetu v lbc doktorka rekla s jistotou ze holka 👧 ja to tam moc neviděla. Kdyz mi to říkala byla jsem 17+5 tak doufam ze se trefila jelikož uz mam plno růžových věcí 🙂

misimisi
10. čer 2015

Jdu kvůli tomu na 3D ultrazvuk, tam to fakt jde poznat dobře (doktorům, mně ne :D ). Byla jsem i s první dcerou, tak mám krásnou památečku na DVD.

palomitacheca
10. čer 2015

@petrastudio u 2.syna mi v 18.tydnu doktor rekl, ze nic klucicho nevidi, tak by to mozna mohla byt holcicka. Ve 21.tydnu na velkem UTZ se ukazal naprosto neprehlednutelny pindik...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru