Dobry den, jdu zde se zvlastni zkusenosti ohledne pohlavi miminka, do 21tt me ujistovali, ze cekame holcicku dokonce na 99,9, dnes jsem byla na velkem utz. u velkce zvlastniho pana doktora, ktery mi 40 minut potvrzoval holcicku, ze mi vyfoti pysky ze tam vazne jsou a na samy konec mezi dverma mi oznamil, ze je to asi holka s pindikem a smal se a kdyz jsme se s prirelem 10 krat ptali, stale se jen smal a rekl podivejte se na ultrazvuk-bohuzel nejsem domtor a u toho pana doktora by me neprekvapilo kdyby mi vyfotil rucicku a rekl, ze je to pindik, bohuzel nam uplne pan doktor pokazil radost z toho, ze miminko je zdrave a oba s partnerem jsme odchazeli s broukem v hlave a nevime na cem jsme.Mozna ze mi nekdo poradi, dekuji
Vypada to dle meho spise na chlapecka kdyz to srovnam se svim ultrazvukem 🙂 a my cekame chlapecka 🙂Ale zdravi miminka je na prvnim miste jistota je stejne vzdy az po porodu :D
@dendajsek dobrý den ,mohu se zeptat jak u vás dopadlo pohlaví miminka ? Máme podobný ultrazvuk tak mne to zajímá ze zvědavosti děkuji 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No,takto vypada muj syn na uzv....