Pohlaví. Holka n. kluk?

coconat
28. únor 2020

Ahoj holky🙂
Dnes jsem byla na ultrazvuku jsem 13+2 a ptala jsem se na pohlaví. Bylo mi řečeno, že mi to řekne až na 20tt, aby to byla jistota což chápu... alee...
To se nedočkám 😀😭Jsem strašně zvědavá...
Co myslíte ?😀přikládám foto
Pak napíšu kdo se trefil💋

sebinka123
28. únor 2020

@coconat myslím si holčičku 😉

amazonkajanik
28. únor 2020

Než z utz,tak bych líp hádala podle toho,jak vypadáte 😉😂 i když,já vypadala na holku a byl to kluk,u nás to máme tak nějak obráceně 😂

mamikry
28. únor 2020

@coconat nejsem sice odborník, ale podle toho, co vím, to vypadá spíš na děvčátko.

krupka3
29. únor 2020

Na tehle fotce je dite pateri k utz, takze pohlavni hrbolek neni vubec videt. Neni mozne podle tehle fotky rict, bohuzel.

krupka3
29. únor 2020

@mamikry A podle ceho jsi to odhadla? To by me tedy opravdu zajimalo 😀 Pohlavi v tomto tt se odhaduje podle sklonu pohlavniho hrbolku, ktery na fotce neni videt.

mamikry
29. únor 2020

@krupka3 říkám, že nejsem odborník. Mně podle té fotky přišlo, že to pohlavní hrbolek být může, tak říkám svůj názor. Negarantuji pohlaví, nejsem Nostradamus. Pokud vám udělalo dobře, že jste mohla někoho shodit, dobře pro vás. Ale myslím, že je to úplně zbytečné. Mějte pěkný den

krupka3
29. únor 2020

@mamikry Ne, to mi dobre neudelalo. Jen nechapu, proc delate nekomu nadeji na odhad pohlavi, kdyz to neumite.

mamikry
29. únor 2020

@krupka3 třeba mám za sebou velmi smutné dny a pomahá mi vyrovnat se s tím tak, že mám radost ze štěstí jiných. Odhady dělá v tomto týdnu i řada lékařů a nikdo jim to nevyčítá. Tohle je diskuze, nikdo nečeká 100% odpověď.

krupka3
29. únor 2020

@mamikry Jenze lekari nevidi pouze fotku. Lekari vidi hybajici se utz, kde maji pohled i na dite primo z boku, kde se to da poznat. A nejde o odhad, ale o presne urceni. Ale z fotky to proste odhadnout nejde - tam to bud videt jednoznacne je, nebo (jako u teto fotky) vubec neni. To, ze mate za sebou smutne dny vysvetluje, ze si to berete tak osobne. Ja jsem proste chtela opravit, co jste napsala, aby si autorka nedelala na nejake pohlavi "nadeji" a nebyla pak treba zklamana nebo i neco nekoupila, i kdyz jde jen o diskuzi.

coconat
autor
29. únor 2020

@krupka3 taky jsem netušila, že by to z toho třeba nebylo poznat. Měla jsem za to že tam pohlavní hrbolek je🙂 přeci jen je to můj první potomek tak vím o tom prdlačku . Jen jsem to zkusila sem hodit zajímalo mě kdo co řekne a kdo se trefí. Z pohlaví zklamaná nebudu, protože mi to je jedno chci hlavně zdravého potomka. Jen jsem zvědavá a napnutá tak proto z toho dělám tyhle hádanky a zkoumám to doma 😃 věci nakupuji neutral a až mi potrvdí lékař pohlaví začnu s nákupem pořádným. Rozhodně bych tady nerada vyvolávala nepříjemné diskuze přeci jen od toho to tady není. Bohužel setkávám se s tím tady často.
Nejraději bych celý příspěvek smazala když je tam stejné prd vidět tedy... ale neumim to😀

mamikry
29. únor 2020

@krupka3 Od vás se tady chtěla odpověď na otázku. Tu jste dala, upřesnila, že se to poznat nedá a proč to tak je, tím jste měla skončit. Nechápu proč máte nad rámec toho potřebu opírat se do vyjádření druhých. Nevíte, kdo sedí na druhé straně... a to neplatí jen pro tuhle situaci. Žijte a nechte žít. Paní přeji hlavně zdravé miminko bez ohledu na to, co se narodí. Protože je to fakt úplně jedno. Tímhle s touhle přestřelkou končím.

coconat
autor
29. únor 2020

@mamikry fakt o nic nejde nechte to být🙂 děkuju za typ určitě jste se na 50% trefila 😋

krupka3
29. únor 2020

@mamikry Prestrelkou? 🙂 To si kazdou diskuzi berete tak osobne, ze ji nazyvate prestrelkou? Sama pisete, ze jsme na diskuzi, tak muzeme diskutovat, ale mne pak udavate, ze bych mela napsat jen jednu vetu, a tim jasne skoncit. Proc? Diskutuji, vysvetluji. Tim, ze jsem vysvetlila, proc to z tehle fotky neni poznat a uvedla na pravou miru, ze lekari v tomto tt (nekteri) umi pohlavi z utz poznat muzu nekomu prinest zadane vedomosti. Je spousta zen, ktere tyhle diskuze zpetne procitaji a snazi se o urcovani pohlavi z utz fotek neco zjistit. Ja to pred lety delala take, abych se to naucila.

ostravacka999
29. únor 2020

A ja bych si podle profilu miminka tipla,ze to je kluk :D je to itazka,co si myslime a myslim,ze muzeme tipovat podle ceho chceme ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru