Maminky dnes jsem ve 12+1tt a dr rekla ze je to kluk. Dá se opravdu už takhle brzy poznat pohlaví?
Můj gynekolog říká pohlaví až ve 20t...
Mě na prvním screeningu Dr. neřekla co to je, že je prý brzo ale v 16tt mi moje gynekoložka řekla, že to je kluk a od 21tt už holčička a holčička se narodila 🙂
Na 100% bych tomu nevěřila, ale většinou to odhadnou správně. Mě se u obou kluků trefili už v tom 12tt, pak mi to už jenom potvrzovali. U holky si nebyli jistí a radši neříkali nic, tu jsem se dozvěděla až ve 20tt.
To všechny ženy fakt tak doufají ze místo kluka budou mít holčičku? Já mám kluka a doufám, ze další budou taky kluci. Z holek mám hrůzu😂
@berushe14 a podle čeho soudíš, že doufají v holčičku? 🤔
@denulinka1 u většiny příspěvku to ty maminky zmini. Ty ne, ale docela me to zajímá. Protože my mít holčičku, tak je chudák a tatinek by skončil v blazinci😂😂
@denulinka1 ano, dá se to poznat. Pohlaví ano o sobě ještě není vyvinuté, ale podle sklonu tzv. pohlavního hrbolku se dá poznat, jaké bude. Nicméně později je to přesnější.
Ano, da
U nás se trefili v obou případech na prvním screeningu, pokaždé v jiném centru (Brno a Zlín), pak už nám to jen potvrzovali až do porodu, na druhé tedy teprve čekám, ale myslím, že to vyjde 😄
Dvakrát řekli, dvakrát to vyšlo 🙂
@denulinka1 ahoj, já se ptala doktorky na kontrole na gyndě jestli ví co to bude, říkala, že to vypadá na chlapečka, ale že si není jistá. A na prvním velkém screeningu to doktor potvrdil. Máme doma 21 měsíčního chlapečka ☺️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Většinou na prvním screeningu okolo toho 13. týdne ti dr. řekne, co to je, ale ještě se to může změnit. U nás ale pohlaví zůstalo stejné i po porodu 😀.