Ahoj, byla jsem na ultrazvuku v 21 týdnu a doktor mi řekl,že to bude holka. 🙂 Jen se chci zeptat, jestli to byla u vás nakonec holka,nebo to doktor ještě změnil. Vím,že u holek je to na 50 %, Kdyby to byl nakonec kluk,tak to určitě nevadí,už máme doma jednoho..tak by měl partáka. 😉 Děkuji za odpovědi. 🙂
U nás to doktor kolem 20. týdne trefil vždy přesně - obě pohlaví🙂
V tom 20 tt by musel být doktor snad slepý, aby se spletl. Mně řekli v prvním těhotenstvím pohlaví ve 12tt a ne, že tipovali, doktorka si byla naprosto jistá. Ve druhém těhotenství to řekli v 16 tt a oboje správně.
u obou mi vzdy ve 12tt tydnu rekli co to bude a opravdu bylo a to mam od kazdeho jeden kus 😀 takze mam zkusenost jak s klukem tak s holkou.
Podvakrát mi řekli, že to bude holka a podvakrát to byla holka. Po třetí jsem se už radši neptala 😀
U prvního to holkou zůstalo, u druhýho to byla holka a ve 30tt doktorka zděšeně prý jestli jsme ještě nenakoupili moc růžový výbavičky (nenakoupili, jen připravili vše po první 😅 ), že je to kluk a tím to zůstalo 🙂
Nám řekli ve 12 tt holčičku na genetice. V 16 tt kluka, ve 21 tt na velkém utz kluka a teď ve 26 tt opět na genetice (3D) kluk jako buk! 🙂
Pokud vám ve 20.tt řekli na velkém uzv, že je to holka, tak můžete v klodu nakupovat růžové.. 🙂
Já pokud bych neviděla jasný důkaz, tak bych možná koupila pár růžových věcí, ale rozhodně ne všechno!! zrovna včera mi kolega říkal, že jeho kamarád celé těhotenství mysleli a na všech UTZ potvrzovali holku.. a pak byli všichni překvapení, dkyž se narodil kluk. Mně osobně to třeba neřekli do teď jasně, jen se přiklánějí. Takže bych byla opatrná
Je to holka. díky všem za odpovědi.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
mě řekli ve 20tt, že to bude děvčátko, pak jsem se ptala každý ultrazvuk na pohlaví, pokaždé řekli, že to bude děvčátko a nakonec to bylo děvčátko 🙂 myslím, že v tom 20-21tt se to pozná už dobře, ale každý se může někdy seknout, že? Já jsem stejně pro jistotu kupovala neutrální barvy, po porodu už bylo vše růžové 😀