Plzeň Genetika Černice-screening 20. - 22.tt. Jak probíhá?

alice180
28. lis 2020

Zdravím, jsem po prvním screeningu. Chci se zeptat, jak probíhá ten další ve 20-22 tt, jestli stejně -USG a naběr krve? Nějak se tam se mnou o tomto screeningu nikdo nebavil přečetla jsem si to až ve zprávě, že se doporučuje. Takže ještě objednaná nejsem. Děkuju.

locika13
28. lis 2020

Mně ho dělal můj doktor. Na genetice jsem byla jen na prvním screening, tak asi záleží na tvém lékaři.

alice180
autor
28. lis 2020

@locika13 aha, tak uvidíme jdu k ní pře Vánoci. Zasíláji tam i ty výsledky z prvního screeningu, při nejhorší se objednat tentýž den. Děkuji za odpověď 🙂

nicole1
28. lis 2020

@alice180 jen se za tento screening plati a ten stejny ti udelaji na Lochotine zdarma 😉

alice180
autor
28. lis 2020

@nicole1 jo tak s tím trošku počítám no. Děkuju za info 🙂

leymea
28. lis 2020

Ahoj, ja jsem byla. Myslim, ze se plati 1000,- a dela se jen utz. 🙂

alice180
autor
28. lis 2020

@leymea OK, děkuju 🙂

linda_22
29. lis 2020

Platí se 1000 Kč, jen ultrazvuk, žádné náběry a zprávu ti dají hned, když je vše ok..

aaaa15
29. lis 2020

@alice180 dělají jenom ultrazvuk, zprávu mi dali hned. Moje gynekolozka mi ho doporučila, že ona sama nemá tak kvalitní ultrazvuk. Chodí se spíš odpoledne,když už se nezabírá krev.

alice180
autor
29. lis 2020

@aaaa15 jo, děkuju.

zdenda9
19. pro 2020

@alice180 čekala jsem přes hodinu a půl, udělali mi jen utz a ten mi přišel úplně stejný jako při běžné prohlidce.

alice180
autor
19. pro 2020

@zdenda9 hodinu a půl ? To je docela dlouho.

zdenda9
21. pro 2020

@alice180 vzali mě jen proto, že jsem chtěla odejít pryč, jinak bych určitě čekala ještě víc. Zřejmě si to zapomněli zapsat, když jsem se telefonicky objednávala.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru