Pleť v těhotenství. Co na problematickou pleť?

lucpop94
12. pro 2021

Zdravím všechny !
Jsem skoro ve 12tt.
Chci se zeptat na radu, trik - co na problematikou pleť ?
Za prvé ji mám neskutečně vysušenou a to bude i tím, že nepiju jak bych měla a loupe se mi všude, hlavně okolo nosu a pusy ..
Za druhé se mi udělala vyrážka v okolí nosu.
Od nosu dolů jsem jak rajče…občasné pupínky neřeším.
Máte to některá taky tak?
Zkusila jsem dva dny za sebou framykoin - samozřejmě vysušil ještě víc a teď jedu Sudokrém…
Ten se zdá, že pomáhá, ale vyrážka se pořád vrací.
Někdo mi poradil kurkumu s medem, ale v těhu…??

Mám to jen v těhu, mimo těhu nemám perfektní pleť, ale takový extrémy jsem ještě nezažila…
Nechci se hned hnát ke kožní…

Děkuji všem za případné rady 🍀🙏❤️

nurik
12. pro 2021

Bepanthen sensiderm krem - na ekzematicku plet. Mne to pomaha

eliska_r
12. pro 2021

@lucpop94 kosmetiku Lobey můžeš i v těhu 🙂 je 100% přírodní. Nebo pak za mě nejúžasnější kosmetika jak na obličej, tak na pupík proti striim - Inlight od Biorganiky

mamikry
12. pro 2021

@lucpop94 To bude hormonalni vec, takze asi pomuze jen cas, ale pokud mas citlivou a suchou plet, tak bych ihned vyradila vse, kde je velky podil alkoholu. Nejlepe na plet s prirodni kosmetikou, ale pokud mas hodne citlivou, muze delat problem i ta. Je potreba zkouset a cist slozeni. Sudokrem je na ekzem fajn, ale vetsi sluzbu udela zinkova mast. Zkus koupit nejakou mast na ekzematickou suchou pokozku, namaz ji ekzem a nahoru pridej tenkou vrstvu zinkove masti. U deti to pomaha, tak treba u i dospelych. Jinak se muze stat, ze problem je i ve strave a v tehotenstvi ti neco zacalo vadit.

polakovakl
12. pro 2021

@lucpop94 doporučuju na IG Kateřinu Routovou. Už rok používám Lobey produkty a musím říct, že když tu rutinu opravdu dodržuju, je to super. Ale taky se nestresuju prací a jsem furt doma a nelíčím se. Hodně pít je důležitý určitě, hygiena včetně pomůcek, no a to jídlo (sladký normálně nejim a teď v těhu furt něco a tak si ty boláčky skáčou, jak se jim zachce). Pleť mám suchou, super je konjakova houbicka na odstranění supinek, kvetova voda a pletovy olejicek. Kromě Lobey používám produkty od purity vision, goodie, kvitok, Nobilis Tilia a dokonce mám něco málo i od almara soap - to sem dostala. Kaci má tu rutinu hezky popsanou a vysvětlenou, podle mě člověk nemusí mít to nejdražší, je to o prioritách. Já se s tou ideou českých a přírodních produktů ztotožňuju, ale věřím, že se to dá poskladat i jinak.

lucpop94
autor
13. pro 2021

Děvčátka, všem mockrát děkuji 🍀 Všechny Vámi doporučované produkty očekuju a ještě dnes objedám, protože je to fakt akutní.
Děkuji za váš čas ❤️🙏

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru