Ahoj,, prosím holky, můžete písnout hodnoty BPD (průměr hlavičky- vzdálenost spánkových kostí) v 16tt ? Já dnes byla, jsem 16tt, zítra začínám 17tt a má hodnota je 35mm. FL - délka stehení kosti mám jen 19mm. Prosím, jaké hodnoty toho BPD jste měly Vy? A bylo to u chlapečka nebo holičky? (kluci mají prý větší nepoměr mezi hlavičkou a nohou 🙂). Moc děkuji
ahoj ze 16 týdne nemám bohužel ... jen 14 týden (13+4) BPD 25 mm a 21 týden (20+2) BPD 49,1 mm, FL 33,7 mm
Ahoj, já měla teď v 16+5tt BPD 35mm. FL neměřil.
Díky holky,, a víte jestli to je chlapeček nebo holčička?
Měla by to být holčička 🙂
Tak já měla těch 35mm - PBD, a bylo to měřeno 15+6, tutíž odhaduji chlapečka, dle velikosti hlavičky. Díky
@zuzikakuki Zuzi, můžu vědět, jestli máš nakonec holčičku, nebo chlapečka? Tipuji chlapečka ..? 😉
@innula Přesně nevím nechtěli jsme to vědět ale spíš to vypadá na chlapečka 🙂 ti bývají větší, prý holčičky jsou drobnější 🙂
tak jsem vyhrabla svuj papir v 16+6 je BPD 38 a FL 23,takže si myslím,že ti to odpovída
hele ne, ale koukala jsme spis na ten spatnej prutok, mam ve zprave jeste naznacen NOTCH a to je naznak hypoxie lodu, no kdyz jsem si o to mcetla malem me trefil slak. Jdu do rizikovky. Aspon budu vic hlidana.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Holkýýý, nikdo nemáte měření v 16-17tt? Prosím, prosím, písněte, kdo máte. viz výše. Děkuju!!!