Píchání v podbřišku ve 23tt, máte zkušenost?

pesinka
7. kvě 2015

Ahoj holky jsem ve 23 tt. a mám asi treti den takovy zvlastní napínání v brise obcas me i pichne u pupku nebo v podbrisku.Mate s tim taky nekdo nejakou zkusenost nebo myslíte ze mam radeji volat na gyndu a jit na prohliku.Predem dekuji za vase nazory a odpovedi.Jsem prvorodicka tak mam strach.

anamorma
8. kvě 2015

Ahoj,je to uplne normalne vraj,mne to povedal doktor...ze sa roztahujem kvoli priprave na finale ale neboj to este neporodis 😉 len sa natahujes ...mne pichanie prestalo asi na dva mesiace a teraz to uz mam zase...inak som obcas aj poplakala ze sa to neda vystat,take tie bolesti ako pri ms,ale stale som/sme v poriadku. Teraz mam zas pocit,ze mi trosku pada uz brusko a mam ho tazke,ale aj na to mi povedal,ze neboj ste v poriadku a vidim ze sme,ved stale beham,stojim a mame sa celkom ok 🙂 myslim ze sa nemusis bat iba to oznam doktorovi a uvidis co ti povie 🙂 drzim palce 😉

78marcela
8. kvě 2015

@pesinka já to mám taky, před par dny jsem si lehla na zem, lovila jsem něco pod posteli a tak me tam pichlo, ze jsem myslela, ze se určitě něco stalo. Ale ne, včera na kontrole vše OK, říkala doktorka, ze to k tomu patří, natahuje se děloha, jak mala roste, všechny ty vazy kolem dokola..tak neboj, bude hůř😉

pesinka
autor
8. kvě 2015

Dekuji holky ja prave mam prohlidku az 3.6 tak jsem nevedela jestli mam plasit a volat k doktorce.Dekuji ua odpovedi moc me to uklidnilo ,mela bych se na to asi prestat min soustredit a nedelat drama z kazdeho pichnuti nebo mirne bolesti 😉 🙂

ajina10
18. kvě 2015

Jsem v 15tt a břicho me boli kdyz lezim na zádech, a kdyz se zvedam nebo dýl chodim tak tam uplne pichne... Nahani mi to strach... :'(

zuzanazari
19. kvě 2015

Taky mě sem tam píchne v podbřišku, jsem v 19.tt a mělo by to být způsobeno tím, jak se zvětšuje děloha, tak to dělají prý vazy, na kterých je zavěšena... 🙂 Takže normální věc...

ajusska
22. kvě 2015

Jsem v 15tt. a od včerejška mě občas dost píchne v podbřišku,ale píchnutí je to jako od jehličky, na KO jdu 4.6. tak budu doufat, že je vše v pořádku a že to píchání je normální 🙂

saruska89
22. kvě 2015

Ja to mam taky, ale uz si z toho nic nedelam. Dnes me v brise pichlo tak, az jsem se musela zastavit a chytit za bricho.. No hned to preslo, ted me malej kope a vrti se tam, tak vim, ze je ok. Pichani asi neresit.. Velky bolestivy krece urcite, ale pichat nas to bude az dokud miminka neprivedem na svet , asi;)

jinulinka26
15. črc 2015

Ja jsem v 16tt a taky me picha v podbrisku ale pri curani jsem teda utirala krev tak jsem hned bezela na gyndu a mam zanet ☹ miminko je ale pry v poradku nastesti.. taky jsem nejdriv myslela ze se mi roztahuje deloha ale pak ta krev a radsi jsem sla..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru