Píchání, štípání v podbřišku. Může to být vysazením Ultrogestanu?

zuzagreg
2. pro 2020

Ahoj,
chtela bych se prosim zeptat zda nema nektera z vas podobnou zkusenost.
Od zacatku tehotenstvi jsem brala utrogenstan 2-0-2 zavadet dovnitr a minuly ctvrtek jsem byla na kontrole u lekare a vse bylo ok a rekl mi ze muzu utrogestan vysadit. Nebudu lhat ze se mi neulevilo 😂 ale cca od patku me jakoby stipe a poboliva podbrisek. Jsem momentalne 17+5tt. Nespinim,nekrvacim.
Myslite ze by to mohlo byt vysazenim a nebo si tam jen raubir dela misto a vsechno me tak taha 👍🏼
Dekuju moc za nazor a zkusenost ❤️
Zuza

mamikry
2. pro 2020

@zuzagreg Pobolivani podbrisku je v tehotenstvi vcelku normalni. Ja jsem v 17 tt a sem tam me boli a taha taky. Naopak jsem nervozni z toho, ze me v nem oproti predchozim boli malo. Nemelo by vas ale zase bolet nejak hodne az k nevydrzeni. Jistotu vam samozrejme ale da jen doktor.

zuzagreg
autor
2. pro 2020

@mamikry dekuju 👍🏼 Me prave prekvapilo ze dokud jsem ten utrogestan brala tak mi vlastne ani neprislo pocitove ze jsem tehotna. Ale jakmile sem ho vysadila tak to zaclo. Neni to stala bolest ale sem tam to pichne no a tim ze je to prvni tehotenstvi tak sem z toho nesva 👍🏼

mamikry
2. pro 2020

@zuzagreg Tak to bude nejspis roztahovani delohy, boli vazy, jak se vse zvetsuje a napina. Utrogestan jsem nikdy nebrala, tak bohuzel nevim, jestli tlumi tyhle bolesti, je to ale patrne hormon, tak to mozne je. Jak jsem psala, kdyby to bolelo nejak moc, tak radeji na kontrolu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru