Píchání a tlačení v zevních genitáliích ve 14tt
Dobrý večer, doufám, že to není hloupá otázka, ale zajímalo by mě váš názor. Jsem ve 14 TT (první tehu, proto takové "obavy") a často se mi stává že mě tlačí v podbřišku a vystřeluje to až do zevních genitálií v nich to píchá a tlačí, máte někdo taky takovou zkušenost. Žádný zánět nemám. Dekuji
Taky to mám až teď, nějak od 28.tt, ani ne tak píchání jako spíš takový tlak, jako když chce prcek už ven a tlačí na celý spodek. Například nemůžu stát na jedné noze, obouvání bot je utrpení😅 bolí mě to hlavně na jedné straně.
Jej prcek tam musí ještě zůstat je to prdola malinká, jdu 15 na kontrolu zkusím se optat, ale myslím si, že to bude opravdu jen banalitka, ale moc Vám děkuji za odpovědi...
@barushe_27 Mě to dělá taky od 3. měsíce, tlak, svírání, i píchnutí. Ale ne často. Denně určitě ne. Vždy se pak snažím si lehnout a lupnu tabletku magnézia. V prvním těhotenství jsem měla velké problémy s čípkem, tak jsem opatrná. Ale ne vždy to jde, si dát nohy nahoru, protože mám doma ještě 4letou čertici. Zatím na kontrolách bylo všechno v pořádku, tak to jsou asi vazy, jak se natahují 🙂
Je to od natahovani deloznich vazů. Konkretne ligamentum teres uteri, které se upina do oblasti stydkych pysků. Takže budte v klidu 😉
Děkuji moc, poslední kontrola čípku byla dobrá, zavřený jak vrata od hradu 😉 tak si říkám, že se asi moc kontrolují, ale zase hloupé se nezeptat.

může to být hormonálně řízené roztahování stydké oblasti -příprava na porod...někdy mě to bolelo spíš na konci těhotenství, jako kdyby mě někdo "nakopl" mezi nohy..