Ahoj holky,
prosim mohly by jste mi poradit co pouzivate proti striim, co Vam pomohlo..
Recenzi na produkty co jste vyzkouseli, co vam sedlo, co naopak ne 🙂
Je toho na trhu mraky a ja nevim co 🙂.
Koukala jsem na olej Elastic-Q, ale cena neni nejnizsi. Hodne si ho holky chvali.
Diky ❤️
Podle mě je skoro jedno, čím z přípravků na strie mažete, hlavně je třeba začít už s pozitivním testem. Kůže potřebuje týdny, aby začala na péči reagovat. A mazat několikrát denně s masážní kůže. Já genetiku porazila 2x, i když mi všichni tvrdili, že mě strie neminou... 😁
@holoka jinak nejlepší byl bepanthen na strie, ale ten už se v čechách neprodává, ted jsem mazala elasti q, elasti g exkluziv, bonela, vše ok, a pak kokosák, sádlo, co mi přišlo pod ruku 🙂
Eucerin olej na strie
ElastiQ - mazala jaem rano a vecer po sprse - rychle se vstrebava a na obleceni nezustanou fleky. Kuze byla "promastena" cely den.
Já používám obyč tělový krém s aloe vera z Avonu 😎 Na radu kamarádky jsem koupila Bi-Oil, drahý to je jako blázen, a popraskala jsem už někdy ve 12tt, když se mi sotva nafouklo břicho 🙄👎👎 Navíc mě po něm brutálně svědila kůže... Najela jsem na ten Avon, protože ho jinak používám na nohy po holení 😅 A světe div se ... Strie zmizely a přestala mě svědit kůže 😎 A btw - teď jsem 30tt, bříško už hezké a ani jedna prasklinka, a to jsem na strie náchylná. Z dob puberty mám popraskané boky, ale teď na bříšku ani ťuk 😇 Mažu 2x denně a ten kelímek nestojí svět, obvykle bývá okolo 80-90kč a vydrží dlouho 🙂
Já jsem se v těhotenství mazala krémem z drogérie dm pro těhotné a strie se mi neudělala ani jedna a byla jsem spokojená 🙂.
Tehotensky pestici olej od Saloosu. Da se koupit ve velkem baleni za fajn cenu (cca 600,- za 500 ml, vydrzi dlouho).
Holky dekuji moc ☺️☺️
Mazala jsem se cele těhotenství bambuckym maslem a strii na břichu nemam ani jednu. A to mam z puberty strie na nohach, taky mazu bambuckym maslem a jak je ta pokozka mastna tak strie nejsou tak videt. Bambucke maslo doporučuji 😉
Čekám dvojčata, od začátku jsem mazala hipp olejem a pak přidala elastiQ. Ráno elastiq a večer po sprše masirovala olejem. Teď jsem přidala ještě bambucke máslo a občas mesičkovou mast (co je po ruce). Mazu 2x i 4x denně. Jsem 19 tt a už teď vypadam jak v 7-8.mesici,tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat dal. Zatím nemám ani jednu strii a klepu na dřevo 👍
měla jsem ráda tělový máslo alverde se slézem....zajímavá vůně, někomu možná vadí, ale mně se to hezky vpíjelo a bylo to příjemný. strie se mi teda stejně udělaly, ale ohodně míň, než jsem předpokládala podle genetiky a kůže na dělání i hojení jizev nic moc, takže myslim, že to určitě nějak pomohlo🙂 vyšel i dobře v německým dtestu či co.
Dostala jsem Bi oil a strašně mi vadila ta parfemace, to jsou snad konvlinky s jasmínem. Ve 3.trim mě to přestalo vadit a mažu i teď po porodu.
Jinak jsem měla fajn krém od Seba med.
A pozor, strie se můžou udělat i po porodu, jak se hubne! (Takhle přišel ke striim manžel. Ne, nerodil, ale rychle zhubul a mě je na bocích)
Takže mazat furt.
U prvního vším mastnějším, co mi přišlo pod ruku, takže i měsíčkovou indulonou. Hlavně pořád(ke konci i 5x denně) 😁 Teď mám nějaké velké balení Nivea s pumpičkou. 26.tt a zatím OK 🙂
Mám od balení olejicek proti strojům. Podle mě nezáleží na značce, ale na deticnosti a spíše mazat olejíčkem ( ne krémem) a často 🙂.
U prvního jsem mazala mlékem a teď u druhého mám právě olejicek a mám jen dvě malé strie ( a tedy ty staré nevím zda by se udělali ...)
Ja jsem pouzivala Elancyl a ani jedina strie 🙂
Urcite je idealni se poradit v lekarne. Pokud mate strie v rodine dedicne, investovala bych do drazsiho, lekarenskeho produktu, ktery fakt kuzi pomuze. Pokud na strie nikdo v rodine netrpel/netrpi, koupila bych neco levnejsiho jen na udrzeni elasticity pokozky..
Nejvíc jsem spokojená s Bio kokosovy olej 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, ja obe tehotenstvi pouzivala rano ElastiQ krem exclusive (hezky se vsaje, tak abych nemela mastne obleceni) a vecer masaz bud kokosovym olejem nebo Hipp Massageöl sensitiv. A strie ani jedna, a kuze me taky moc nesvedila, jen chvili.