Hlasily ve zprávách, že je velký nedostatek leku na teplotu pro miminka jako paralen a panadol Baby. Setkal se s tím někdo? Je to tak kritické?
Ano je to masakr. Mě syn sirupy zvrací, takže pouze čípky. Pár jich naštěstí ještě mám a teď se modlím ať je dlouho nepotřebujeme a ať se co nejdříve dodávka obnoví.
@jituli84 v klidu. 😁 My až porodime po novém roce, tak už budou na trhu.
@kristyna233 Já to ani tak nemyslela kvuli sobě 🙂 My zásobu doma máme totiž 🙂 ale kamarádka psala , že je problém sehnat i gel na zoubky
Je to strašný my ještě něco doma mame mám popřípadě i Panadol sirup ale jen v nouzi ten starší v pohodě ale je to strašný že se léky nejsou jdou prostě do zahraničí za lepší peníze jediné doufat že nurofen bude při horeckach stačit 😪
@kristyna233 to není jisté 🤷♀️
Vy jste si jeste nevsimli,ze Nova schvalne siri paniku?
@zelenaesmolda No u nás v lekarně už nemají, takže něco na tom bude..
@jituli84
ano,neco na tom bude ale to se deje u spousty leku,ja vetsinou co jdu vyzvednout tak neni,mam asi pech.rozhodne to ale neni zadny zivota ohrozujici nedostatek leku 🙂
Nejsou čípky s paracetamolem (Panadol a Paralen), nurofen čípky jsou.
@zelenaesmolda já to třeba vůbec nevím z Novy, na zprávy nekoukám. Ale z Deníku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano teď jsem to taky slyšela ve zprávách to je masakr ,ale už to chybí na trhu tři měsíce je prý nějaká náhrada místo toho.