Holky poradte , co na pálení žáhy? Vím že tu někdo psal sladky vody nebo mleko , ale já nic z toho nepožiju 🙂 Koupila jsem pastilky, ale ty se nedají
@zelenaesmolda děkuji moc, dnes je to hruza, začalo to po tom vypití glukozy na ogtt a peru se stím celej den už ..
@jituli84
ja to mela cele tehu,nemohla jsem poradne jist ani spat.gaviscon uz nepomahal,pres den mi zabiral ten tamsus,v noci kdyz uz to byl extrem ty sumaky od doktora ale jmeno uz nevim,byly ale super protoze jsem po nich spala jak kdyz me do vody hodi :D
doporucuju vynechat sladke,me po nem bylo strasne tezko az zle.
@zelenaesmolda No já na začátku ani nevěděla, že to je žáha, myslela jsemže na mě leze nějaká viroza, jak mě palil krk apod, ale bylo to vždycky večer a ráno zase pohoda. moc děkuji, vyzkouším 🙂
@td96 jj, nebo se doporucuje voda s citronovou stavou. Princip je ve zkratce o redeni silnejsi kyseliny slabsi kyselinou. A funguje to.
To mě teď taky zajímá, sice fajn, že skoro nejím a třeba nepřiberu, ale v 25tt to asi není úplně vhodné. S tím Helicidem v těhotenství opatrně a rozhodně pouze po konzultaci s lékařem. Mě třeba nepomáhá skoro nic, na chvíli zaberou Rennie a Gaviscon, a už mě z toho začíná i bolet žaludek, budu to muset do porodu nějak přetrpět, snad to pak hned přejde.
@suromana
zkus ten tamsus,ten mi pomohl i kdyz gaviscon atd uz nepomahaly
děkuji moc všem, prvně vyzkouším asi okurky, v lekarně mi daly gastrocid, ale je to hnusný.
@zelenaesmolda
Děkuji. Vyzkouším.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jituli84
mleko v zadnem pripade,to akorat donuti zaludek vyprodukovat vice kyselin a celkove paleni zahy jenom zhorsi.
Me v tehu pomohly pastilky Tamsus,takova mala zelena krabicka,maji ovocnou prichut.
Jine volne prodejne mi uz nezabiraly,mela jsem pak sumaky na predpis.