Ahoj, prave se mi venku na zahrade povedlo spadnout na vsechny 4. Tedy nejdrive se mi podvrkla nohu a padla jsem na kolena a pak jsem to dobrzdila rukama. Briska jsem se ani nedotkla. Jsem ve 27 tydnu tehotenstvi. Zatim mi nic krome kolena neboli a ani nekrvaci. Proto nevim, zda mam jet projistotu na kontrolu na pohovost nebo neni potreba. Mate nekdo nejake zkusenosti. Je to nase prvni miminko, proto jsem vystrasena. Dekuji za nazory a zkusenosti.
Dekuji.
já jsem v těhotenství uklouzla a spadla taky, dopadla jsem nějak na bok, bylo to v době, kdy jsem začnala cítit pohyby, k dr. jsem nešla a vše ok. Kdyby se ti něco nezdálo, k dr skoč, jinak ale neměj obavy
já v těhotenství kolem 20tt taky upadla, nejdřív na kolena přesně jak píšeš, ale pak jsem se zhoupla na břiše a ještě se bouchla do hlavy. Přítel to viděl a byl z toho vyděšenej, prý ten pád vypadal hrozně, ale naštěstí bylo vše v pořádku. Na pohotovost jsem nejela hned, až druhý den v práci mě kolegyně vyděsila když začala vymýšlet scénáře co vše se mohlo stát, tak jsem se začala bát a jela jsem. Naštěstí se nic nestalo.
já také spadla na všechny 4..přetrhla jsem si vaz v koleně, takže jsem měla sádru na celou nohu (fakt výborné s tím břichem) a nakonec jsem rodila o 7 týdnů dříve, protože mi odumřela placenta, dle doktora to mohlo být zaviněno tím pádem, ale také ne.....
Ségra v těhotenství přepadla přes řidítka koloběžky a vše ok. Pokud se nebudeš cítit, nebo by tě případná kontrola u doktora uklidnila, vyjeď.
dekuji vsem za Vase prispevky
Ahoj,já bych se taky nebála.Moje mamka spadla v 5.měsíci přímo na břicho,ze schodů,sice měla namále,ale brácha je v pořádku,teď je mu 15 🙂 Jinak,na pohotovost bych nešla,protože budeš vypadat jako pako,jako já,když mi dcera v 6m spadla z postele.Nic ji nebylo,ale pro jistotu jsem letěla do nemocnice,dr nebyl zrovna příjemný.Prý:Tak proč jste s ní vůbec přišla,když ji nic není ☹
@andryyysssek tak na to co mi doktor rekne bych se zvysoka vykaslala....sama nemam vubec dobrou zkusenost z pohotovosti,ale od toho tam prece jsou...
@caverina taky,že mi bylo jedno,co si myslí 😀
@andryyysssek a taky me to neodradilo od toho ji znovu pouzit....nastesti jsem to potrebovala potom jenom jednou...
...bylo by fajn si do zprávy nechat napsat, dítě spadlo z...matka přišla i když dítěti nic není..😉 vždy jak jsem to požadovala,hned byla vidět ta změna😂
@caverina jj,já už pak byla na pohotovosti s holkou,když měla horečku a pak ještě,když měla zánět středního ucha.S klukem zas,když ho píchla vosa,a otekl.A to jsem si taky vyslechla,pro změnu opačně:byli jsme na akci,a čekala jsem na manžela,než sežene odvoz na pohotovost,a nějaký dědek na mě,že na co čekám,mám rychle jet,jinak může být pozdě.A tak arogantně.Pak něco mumlal o nezodpovědnosti.Jsem měla sto chutí mu říct,ať se stará o sebe 😠
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neměla bych obavy. Mně bylo Dr. řečeno, že vadí jen pád vyloženě na břicho nebo ještě horší je tvrdý dopad na zadek. Takhle myslím, že si miminko ani nevšimlo. Pokud by ti to nedalo spát, tak za návštěvu pohotovosti nic nedáš a divit se nebudou - budeš prostě další hysterická těhotná 🙂