Oteklé tříslo (lem kalhotek) a bolest při dotyku - 22. tt

astyna
26. bře 2017

Ahoj holky, před několika dny jsem si všimla, že při dotyku (např. sundávání kalhotek) mě bolí pravé tříslo v oblasti lemu kalhotek (místo mezi podbřiškem a stehnem). Dnes mi to místo komplet oteklo, že je to vidět i na pohled, na dotyk je to místo trošku bolestivé, žádná hrůza, ale i tak jsem koukala, co se to děje. Tříselná kýla to podle mě nebude, nemá to určitý tvar, je to spíš neohraničené místo.

Stalo se to některé z vás? U doktorky jsem to zapomněla zmínit.

fallingstars
26. bře 2017

@astyna Mohla by to být uzlina, ty sice bývají ohraničené, ale může být trochu hloubš. Reakce na nějaký zánět, odřeninu...? Počkala bych týden a pokud by nesplasklo, šla bych s tím k doktorovi.

astyna
autor
26. bře 2017

@fallingstars

napadly mě také uzliny - mám doznívající chřipku, takže třeba je to nějak spojené s tím. Chápu, že po prvním těhotenství mám rozvolněné kosti, takže to může být jedno s druhým. Počkám, uvidím...

suzzikk
26. bře 2017

Ahoj,já mám to same..Trpím na to už dva roky.. vždycky jednou za čas se mi tam udělá velká dlouhá boule že nemůžu ani chodit a pak mi vždycky praskne vyteče hnis a je klid.. akorát to tam mám stále fialový .. nevím co to je

suzzikk
26. bře 2017

Ale těhotná nejsem

astyna
autor
26. bře 2017

@suzzikk

myslím, že to s těhotenstvím nesouvisí...ale raději jsem to tam napsala...u mě se to teda barevně nemění, dnes je to ale větší, než to bylo včera. Budu to pozorovat a hledat dál, co by to mohlo být...Ještě by to mohlo být tím, jak často zvedám syna (12kg), takže třeba přetěžované vazy, nebo co já vím...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru