Hezky den, stalo se vám nekomu v poslední době, ze by na UTZ v 16.týdnu řekl doktor holčičku, ukazoval podle čeho si to mysli a ve 20.týdnu se vyklubal kluk? Nebo už jsou ultrazvuky tak dokonale, ze se dneska doktori nespletou? Jen tak pro informaci.. díky moc
Nám řekl holčičku, ale zároveň dodal že je stejně jistota až porod. Tak uvidíme za pár dní.
@misina01 kamosce rekli 3x ze to bude kluk a porodila holku😂splest se asi mohou ,ale urcite to neni nejak bezne☺️
Noo.. Pohlaví nam rekli cca ve 30tt kdy se konecne pan otocil a ukazal :D
Splést se můžou vždycky.
U druhého těhotenství gyndařka ukazovala jasného kluka, na screeningu (20 tt?) nejdřív, že holčička.. teprve na upozornění, že obvodní si dost jasně myslela něoc jiného, se kouknul znovu a přehodnotil to (narozený kluk).
V 16.tt jasny kluk. Ve 20.tt jasna holka. Byla to holka 🙂
U dcery ve 20.týdnu jistota holcicky. U syna v 18-19.týdnu jasný chlapecek.. teď jsem těhotná potřetí. Neplanovali jsme to, dávali si pozor, sileny stres, frekvence nulová. I tak jsem otehotnela. Syn mi zemřel v 5 ti měsících a podle vseho cekam teď asi holčičku. UTZ byl v 16.týdnu. Samozřejmě jsem to obrecela, moc jsem si prala toho chlapečka... ne proto, ze by nahradil syna. Ale asi z nějaké touhy, dceru máme doma zdravou. Syn zemřel. Možná je to hloupé a jesitne prani, možná jsem tím špatná mama a možná mi vypadáte, ze pohlaví je to poslední. Ale kdo to nezazil, tak nepochopí. Syn byl takova laska, cely já.. a tak jsem si prala ještě někdy zažít ten pocit mít chlapečka.. děkuji za vaše odpovědi.
21 tt na ultrazvuku prokazatelně chlapec a narodila se nám holčička 😝😝 pindourka viděl doktor i my. No... asi šňůra 😅😅
Ultrazvuky jsou tak dokonalé, že ještě před rokem jsme nevěděli pohlaví, dokud se dítě nenarodilo. 😂
Ve 13 tt to byl kluk na 60% v 18 tt už doktorka řekla ze na 100% a bylo to tak. Nespletli se. Ani neznám nikoho komu by se to stalo. Jediný co se stalo pr kamoskam, ze některé neměly dlouho jasno, ale těm nikdy nic určitého neřekli. Ale těm kterým povedeli pohlaví, tak to tak doopravdy bylo.
@misina01 To je mi moc líto, co se ti stalo. To muselo být šílený. Já te moc chápu, já jsem si zas prala ať se spletli až do porodu. Nějak sem si nedokázala ke své ženké duši a ženským zájmům představit kluka. Takže já sem se každý utz ujistovala jestli se náhodou nespletli. Na kluka sem se necítila cely tehu teda. Po porodu se to hned nezměnilo, ta zamilovanost jak se říká, ze přijde, nepřišla. Dokonce sem i zavidela všem těm Co vozí ty růžový miminka. Ale přešlo to asi kolem 5 měsíce přišla ta láska. Jen to trvalo. No takže věřím, ze ať to u tebe dopadne jak chce, tak to přijde taky. Svoje dítě budeš milovat ať je to chlapeček či holcicka, jen to muže chvilku trvat, ale nemusí. Každopádně te opravdu chápu, tvým pocitům rozumím. A musíš být opravdu velmi velmi silná, ze si tu ztrátu zvládla. ❤️
Já jsem z toho hotova. Tolik jsem si prala syna, když jsem o nej přišla. Mám doma dceru. A už týden brecim, ze to bude asi holka. Budu mít dvě holky, přitom jsem byla tak šťastná, ze mají parecek. A jak to dopadlo :( neumím si představit, ze už nikdy nebudu mít syna, kluka. První jsem strasne chtěla holčičku, to se mi splnilo. Druhé mi bylo úplně jedno a na chlapečka jsem si v brisku asi týden zvykala. Ale pak jsme byla šťastná jako blázen.. no a když jsem o nej přišla, úplně jsem se složila. Bylo to něco hroznyho. A teď když jsme otehotnela úplně nechtene :( tak jsem touzila, aby to byl alespoň kluk.. a ono asi nic. Citim se blbě, ale jsem z toho zoufalá :(
@misina01 Rozumím tomu. Byla si už zvykla mít dcerku a syna. Takže je logické, ze to chceš zase zpět. Ono je možné, ze ta jeho duše se ti zas k tobě vrátila. 16tt je ještě relativně brzy, pockala bych ještě do druhého screeningu. Pak se uvidí. Držím palečky. 🍀
@misina01 vůbec nebuď zoufalá. Je to normální. Já v prvním těhu chtěla chlapečka a nebyla jsem schopná se vnitřně ani přiblížit variantě, že by to byla holka. Teď zas doufám, že to bude holka ale jen proto abych splnila přání partnerovi a moji mámě (má teď 3 vnuky a žádnou vnučku). Neboj i ta holčička ti pomůže aspoň kousek toho prázdného místa zaplnit 💕 a nakonec ji budeš milovat nadevše 🤗
Nám řekli ve 13.,20.tt. u první dcery kluk. A ve 25.tt to začalo vypadat na holku a 26.tt holka 🙂
@misina01 je mi moc líto co jsi prožila. Ale možná bude lepší když to bude holčička. Kdyby to byl kluk,tak ho budeš pořád srovnávat a ono to může být úplně jinak. Hlavně ať je miminko v pořádku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@misina01 my tedy měli v 16tt potvrzeného chlapečka.. a byl teda zespodu dost jasně poznat 🤭