Zdravím ma někdo zkušenost s leky helicid 20mg od 8tt strašně zvracim torecan nepomáhá a degan mi nedělá dobře 2krat jsem již skončila na kapačkach myslíte že pomůže ten helicid? Jsem v 16tt a zhubla jsem již 8kg
Nevím, jestli to pomůže, ale za sebe na nevolnosti můžu doporučit Antimetil, taková zeleno-bílá krabička, tak třeba 🙂
Torecan berete v jaké formě? Já to stejně, co před 4 lety s dcerou zažívám i nyní. Hypermesis gravidarum. Zvracení furt. Už mám z toho o deprese, protože celé léto ležím, o dceru 4r. nejsem schopna se postarat, možná tak z 50 %. 😔 Mně dr napsal Torecan tablety, ty jsem vyzvracela hned, Torecan čípky mi museli nechat vyrobit, ty jakž takž pomáhají a nejvíc pomáhá Torecan injekčně do svalu. Zde je úleva rychlá a chvíli i vydrží. Na kapačkách s deganem už jsem také skončila a přiznám se, že to mi pomohlo nejvíc a kdybych neměla dceru, byla bych tam každý týden. Držím pěsti, ať je brzy dobře, mně s dcerou to extrémní zvracení skončilo kolem 18tt. Teď jsem 13tt a nevidím ani trochu světla má konci tunelu.
@drep Já také moc moc poprosím o odkaz na cokoliv by mohlo pomoc na nadměrné zvracení. Už se mi to píchání Torecanu do zadku příčí.
@daisymaminka a Degan se muze v tehotenstvi? Ja mam uz jen Antimetil, dr.uz mi Torecan nechce dal osat, jsem 20 tty
@bereni Kapali mi ho v těhotenství s dcerou i teď. Prostě když přijedu na pohotovost, že už neudržím ani vodu, dávím vlastně jen lačný žaludek, tak něčím se to zastavit musí.
Ten Antimetil možná pomáhá při nevolnostech, ale při mém nadměrném zvracení si vůbec nedokážu představit, že bych Degan nedostala nebo neměla ten Torecan.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Helicid není na nevolnosti, ale na snížení kyselosti v žaludku - prevence vředů, proti pálení žáhy. Je mi líto, ale na nevolnosti nezabere. Nezbývá, než to nějak přežít. Drz se