Zažila některá, že by jí bylo blbě od začátku až do konce těhotenství? Čekáme třetí miminko, tentokrát jiného pohlaví než 2 předchozí a je to masakr. První 4 měsíce jsem nebyla schopná ničeho. Nezvládala jsem ani běžné činnosti, pořád spala a kila šla dolů. Teď jsem 21.týden a stejně mi dobře není. Pustila jsem se do pečení cukroví a je mi špatně jen z těch vůní. Rodinné oslavy vůbec nezvládám a před námi vánoce. Celkově jsem hrozně unavená, ale kafe nemůžu ani vidět a spánek přes den se 2 dětmi reálný není. Je šance, že to ještě přejde nebo to bude takhle i celou druhou půlku? 🤢
Tohle je strasne individualni. Jsou zeny,ktere i zvraci az do porodu. Me u prvniho tehotenstvi bylo tak zle,ze jsem byla na nemocenske. Cely dny jsem prozvracela a prospala,skoro nic krome piti jsem neudrzela. Mozna rohlik,piskot. Navalovalo mi snad vsechno jidlo a vsechny pachy. Zvracet jsem prestala kolem 5.mesice,ale defakto blbe mi bylo aspon tak do 8.mesice. Vubec jsem nezvladala maso,ani jist,ani pripravit a ruzne pachy. Me se ulevilo az po porodu. Druhe tehotenstvi takove nebylo...
Mě bylo zle u prvního až do porodu, někdy v půlce se to malinko zlepšilo a před porodem to bylo zas peklo. U dalších to pak tak hrozne nebylo.
Já se též přidávám do skupiny těch, kterým bylo špatně po celou dobu těhotenství.
Nezvracela jsem, ale chuť na jídlo nulová a ať jsem se podívala téměř na cokoliv, tak mi nic " nevonělo".
Neříkám, že nějaké přestávky ( kdy mi bylo líp) tam nebyly. Ale než jsem si je stihla uvědomit, tak už jsem zas byla ve fázi, kdy jsem byla nepoužitelná.
Ale i v tomto stavu jsem zvládla do konce osmého měsíce pracovat.
Někdy jsem fest funěla, ale zvládlo se to.
Přišla jsem z práce domů a zalehla.
Odměnou mi byl chlapeček, který téměř šest měsíců v kuse spal.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj . Mám to podobné jako ty a jakž takž můžu fungovat až teď 25+ TT ale i tak mne vadí nějaké pachy a jídlo co jsem před měsícem milovala