Nevolnosti celé těhotenství?

14. pro 2024

Zažila některá, že by jí bylo blbě od začátku až do konce těhotenství? Čekáme třetí miminko, tentokrát jiného pohlaví než 2 předchozí a je to masakr. První 4 měsíce jsem nebyla schopná ničeho. Nezvládala jsem ani běžné činnosti, pořád spala a kila šla dolů. Teď jsem 21.týden a stejně mi dobře není. Pustila jsem se do pečení cukroví a je mi špatně jen z těch vůní. Rodinné oslavy vůbec nezvládám a před námi vánoce. Celkově jsem hrozně unavená, ale kafe nemůžu ani vidět a spánek přes den se 2 dětmi reálný není. Je šance, že to ještě přejde nebo to bude takhle i celou druhou půlku? 🤢

vlasta1981
14. pro 2024

Ahoj . Mám to podobné jako ty a jakž takž můžu fungovat až teď 25+ TT ale i tak mne vadí nějaké pachy a jídlo co jsem před měsícem milovala

kristyn86
14. pro 2024

Tohle je strasne individualni. Jsou zeny,ktere i zvraci az do porodu. Me u prvniho tehotenstvi bylo tak zle,ze jsem byla na nemocenske. Cely dny jsem prozvracela a prospala,skoro nic krome piti jsem neudrzela. Mozna rohlik,piskot. Navalovalo mi snad vsechno jidlo a vsechny pachy. Zvracet jsem prestala kolem 5.mesice,ale defakto blbe mi bylo aspon tak do 8.mesice. Vubec jsem nezvladala maso,ani jist,ani pripravit a ruzne pachy. Me se ulevilo az po porodu. Druhe tehotenstvi takove nebylo...

krisstina93
14. pro 2024

Mě bylo zle u prvního až do porodu, někdy v půlce se to malinko zlepšilo a před porodem to bylo zas peklo. U dalších to pak tak hrozne nebylo.

mumu77
14. pro 2024

Já se též přidávám do skupiny těch, kterým bylo špatně po celou dobu těhotenství.
Nezvracela jsem, ale chuť na jídlo nulová a ať jsem se podívala téměř na cokoliv, tak mi nic " nevonělo".
Neříkám, že nějaké přestávky ( kdy mi bylo líp) tam nebyly. Ale než jsem si je stihla uvědomit, tak už jsem zas byla ve fázi, kdy jsem byla nepoužitelná.
Ale i v tomto stavu jsem zvládla do konce osmého měsíce pracovat.
Někdy jsem fest funěla, ale zvládlo se to.
Přišla jsem z práce domů a zalehla.
Odměnou mi byl chlapeček, který téměř šest měsíců v kuse spal.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru