Nevolnosti až od 20tt, měla jste to některá také tak?

menippe
18. únor 2015

Asi od 20 tt mám nevolnosti - začala jsem zvracet. Ne po každém jídle a ne každy den. Ale všude čtu, nevolnosti buď od zacatku do konce 1 trim. nebo cele těhu, ale ne až od 2 trim. Měla jste to některá také tak? Na zacatku těhu mi taky nebylo nejlépe, ale spis únava. Nezvracela jsem. Nevadí mi rizek, bramboraky a takové masné věci, naopak těstoviny, rohlík a tak mi nedělají dobře. Na gynde mi MUDr. řekla, ze to je zvláštní, ale nic víc. Potřebuji uklidnit, ze nejsem jediná.

simdan
19. únor 2015

Ahoj 🙂 každé těhotenství je jiné.Já první problila až do pátého měsíce,druhé nic a tentokrát jsem v 11tt a minulý týden jednou a včera zase jednou,ráno...Do 10tt nic a teď takové nemilé překvápko 😲 Moje sestra zvracela opravdu celé těhu i při porodu chuděra 😖 Každý to má jinak.

ehh
22. únor 2015

Ja mam pocit ze se mi trochu vvrátily. Spis večer mi je těžko. Břicho jak roste a sponuje tak mi to dost tlačí na žaludek.

eva118
22. únor 2015

První trimestr mi bylo špatně, nezvracela jsem a těšila jsem se, že to po 12 týdnu přejde. Kdybych tak věděla, co mě čeká, tak segolik netěším. Právě až pak začaly nevolnosti horší, zvracela jsem. Někde jsem se dočetla, že se může stát, že některá žena začne zvracet při nástupu hormonů placenty. No tak tomu bylo asi i u mě. Poslední trimestr se to trochu zklidnilo, měla jsem ale sacharidovou dietu, takže pořádně jsem se najedla až po porodu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru