Nevolnost. Měla jste to některá podobně?

barborat13
19. pro 2021

ahoj holky celou dobu jsem byla v pohodě...žádné nevolnosti vše 100%ok až na nechuť k jídlu....a teď 13tt nevolnost bolest hlavy totální únava ...nespim...měla jste taky některá...chvilku jsem měla stihu jestli to není covid třeba...😔

littlebee124
19. pro 2021

@barborat13 Je to normální. 🙂 Není pravidlo, ze s druhým trimestrem už nevolnosti nejsou. Já sem nekdy od 8tt do 11tt měla nevolnosti, ale bez zvracení a pak byl klid a v 17tt se to vrátilo a k tomu se mi začala motat hlava, naštěstí to trvalo jen 14 dnů. Pak už to bylo v pohodě 🙏🏻

barborat13
autor
19. pro 2021

@littlebee124 moc dekuji za odpověď a ještě se mi stává zr se hodně zadychavam...nebo i tak těžce se mi dýchá...a to je to teprv ten 13tt

teress1215
19. pro 2021

@barborat13 já zvracela od 6tt do 20tt, někdo to má pořad dobrý a pak se to otočí, někdo nezvraci vůbec a někdo až do porodu 😊

littlebee124
19. pro 2021

@barborat13 Takhle brzy za to spíše muze progesteron. 🙂

grow
23. led 2022

@barborat13 někoho nevolnosti přejdou, někoho ne. já zvracela celé těhotenství. kamarádka zase trpěla celé těhotenství na migrény. ale neboj, většinou je to jen nějaké období. pokud by to přetevávalo, tak to řekni dr😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru