Ahoj holky, mám dotaz jsem v 21 tt a poslední týden nemohu spát. Nespím ani přes den. Doma se snažím uklízet vařit, chodím se psem ven. A večer přítel jde spát a já za boha nemohu usnout. Nejsem ani unávená jen ležím v postely a pozoruji přítele. Nebo sedím v obýváku a koukam na tv. Ale nic nezabírá. Nebo se probudim ve 2 ráno a ležím v postely do 6 do rána a pak spím do 10 hodin. Nevíte čím to je? Trpí taky někdo nespavostí? Děkuji za rady či typy jak normálně usnout. 😊
Mela jsem to podobne. V tehotenstvi zazijes spoustu novych pocitu a skoro nic neni v norme. Kdyz jsem takhle nemohla spat, tak jsem si sla dat koupel.
já tohle mívám, když je uplněk, prostě nemohu spát, včera jsem se vzbudila ve dvě a pak nemohla usnout do 5 a předevčírem zas jsem usnula až kolem páté, je to otravné, třeba to máte taky tak
@mariegroth
@svetlanalana
Já popravdě zažila velkou nespavost s mým ex, furt mi něco lítalo hlavou apod a ted po boku toho svýho srandisty prostě spím a spím asi si to vynahrazuju po letech, asi je to u mě i tím, že s bývalým jsem nevěděla kam dřív skočit a ted mi přijde , že žádný povinnosti ani nemám, že prakticky všechno zvládá sám .
@jituli84 Tak to je dobre, ze jsi spokojena. Ja to mela z prace. Pracovala jsem v letectvi - velka zodpovednost a praci jsem si (v hlave) brala domu
@mariegroth jj ono to tak někdy je no, ale člověk musí i zvolnit a říct si všeho moc škodí
Ahoj. Konec 19 tt a toto mam skoro cele tehu.
Ahoj, já jsem 36+1 a mám to taky skoro celé těhotenství, někdy nespim kvůli bolestem břicha, ale většinou prostě jen tak protože to nejde🤦🏽♀️.. když je třeba jedna noc v týdnu kdy spim aspoň 5-6 hodin v kuse tak jsem šťastná😄.
Já mám celkově lehké spaní, ale od prvního těhotenství (3. trimestr) co jsem se přestěhovala za manželem jsem se pořádně vyspala 1 za týden (syn má přes 3 roky)...teď čekáme druhé děťátko a taky nespím i když padám na hubu. je to zoufalé. tabletky sni homeopatika na spaní mi nepomohly..ani bylinky :(
@mariegroth tak dnes vyzkouším koupel nevím co na to sousedi že si budu napouštět vanu třeba ve 2 ráno 😁😁
@svetlanalana myslím že teď dva dny byl úplněk když jsem byla ráno v 7 se psem tak byl ještě vidět. Ale já na to nikdy netrpěla. Děkuji
@petranaty ahoj kdybych já aspoň zabrala ráno, ne já jsem vzhůru třeba jen ležím a mám zavřené oči a nic. Už mě z toho bolí i hlava a jsme unavená. Chtěla jsem jet do lékárny, ale radči čekám na přítele. Jsem už vyčerpána. Takhle jsem nemohla spát snad nikdy i když jsem měla starosti vždycky jsem usla, ale to bylo před těhotenstvím.
@mamca27 taky to mam. Ale jsem na neschopence tak když usnu ve dvě ráno spím do desíti. Dnes jsem byla už tak unavená, že jsem usnula odpoledne na hodinu u knížky. Takže dnes to vidím na televizi až do rána . Já chodím tak 3x za noc curat a pak usnout je těžké. Sousedi ještě mají úplně dementního vlčáka, který celou noc a hlavně kolem páté ráno stéká jako blázen.
@mamca27 Kdyz ti usne,moje malá spala jedine v kočárku,který jel,jinak nespala a kdyz tak 45 minut,takze prvni 3 mesice jsem jezdila 2 x denne ven na 3 hodiny...ted je ji 14 měsíců,spi v dobe obeda tu hodinu a pul a to je na to ,ze uvarim,trochi poklidim,vyzehlim a kdyz si lehnu,stejne neusnu takže asi tak
Tohle byl snad muj prvni tehotensky priznak, uz kolem 9dpo jsem mela problemy usnout, a to hlavne kdyz se vzbudim v noci (dcera treba zaknoura nebo se prijde pritulit, nebo pes zmeni polohu) - to pak nekdy nemuzu spat dalsi 2hod. Jsem 10tt a pretrvava to. Z prvniho si pamatuji totez.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
a nemáte třeba nějaké starosti? nebo nedumáte neustále nad něčím?